Konu: Edward Beranger - Sürekli rp - refuse rp  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.01.2025 02:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edward Beranger @Rusky

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Peter Mucklet @sukutt Kieran Gardner @Timodi Tyler Muckley @OrionLudus

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
refuse rp, sürekli rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi önceden dönen bir rol için sıkıştırıyoruz, daha sonrasında kendisini araçtan atma emotu atıp /dene yapıyorum ve başarılı oluyorum. Kendisi aracın kilitli olduğunu söylüyor bu sefer kılıçla aracın camını kırıyorum /dene atıyorum ve yine başarılı olmama rağmen araçtan inmemekte ısrar ediyor, kendisine pm attığımda ise "admin bekliyorum" diyor. Defalarca uyarmama rağmen ve rapor atmama rağmen role uymayı reddediyor ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Bizim aracımızda bug oluyor ve aracımız patlıyor sonrasında Edward'ın aracı patlıyor @Elynn 'a pm attığımda ise role devam etmemizi ve şikayet açmamızı söylüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bu videoda görüldüğü üzere kendisini araçtan indirme rolü yapıyorum ve /dene attığımda başarılı olmama rağmen araçtan inmeyi reddediyor.

Bu videoda hala daha araçtan inmeyi reddediyor ve admin beklediğini söylüyor. Sonrasında birisi bizim aracımıza çarpıyor ve patlıyor, Edward'ın aracıda patlıyor sonrasında Edward karakterini kılıçla dövüyorum. Sonrasında kılıçla dövülmesine rağmen kendisi hiçbir acı rolü göstermiyor Peter karakteri /do üzerinden araçta kamera var mı diye soru soruyor ve ona da cevap vermiyor.

Bu videoda /do üzerinden sorduğumuz hiçbir şeye cevap vermemeye devam ediyor, sonrasında bölgeye pd geliyor ve bölgeden uzaklaşıyoruz.

Bu sste görüleceği üzere @Elynn şikayet açmamızı söylüyor.

Ek açıklamalar(varsa): Kendisi 51 levele kadar gelmiş bir oyuncu, böyle şeyler yapması hiç güzel bir şey değil admin bekliyorsan bile sürekli rp'ye uymalısın.

« Son Düzenleme: 21.01.2025 02:25 et yiyen çiçek »

#1 - 21.01.2025 02:26
Kişi 51 level, sürekli roleplay kuralını bildiğini düşünüyorum. Kasıtlı olarak role cevap vermeyerek oyunu kendi istediği gibi yönetmeye çalışıyor. Kişinin levelinin gözönünde bulundurularak değerlendirilmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 21.01.2025 02:28 Timodi »

#2 - 21.01.2025 02:43
Role uymamak için elinden geleni yaptı. Muhtemelen işlek bir yer olduğu için polislerin geçmesini bekliyordu beklediği gibi de polisler geldi ve rolümüz yarım kaldı cezalandırılmalı.

#3 - 21.01.2025 22:54
Edward Beranger ceza alacak.