Konu: Marquee_William İhlaller zinciri 20.01.2025  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.01.2025 05:04
Karakterimin ck olduğunu bildikleri için, ek açıklamaya yeni karakterinin ceza almasını istiyorum, yazması komik bir olay bu arada. Ben savunmamı gerçekleştirdim gereken sizde.

#11 - 21.01.2025 05:07
İsmimi değiştirdiğini bilerek, açıklamya ismini değiştirmiş ceza almasını istiyorum yazması komik olmuş. Bu kadar mı kin kaptı bana bilmiyorum, yeni karakterimin bile cezasını almasını hatta forumdan banlanmamı istiyor. Alt tarafı rol bu kadar kasmamasını'da buradan öneriyorum.

#12 - 21.01.2025 13:24
God açtığım yok karakterin zaten 124 canı var durduğum yerde vuramıyorsun bence sende bir sorun var vuramayıp bana suç atman komik olmuş  :garip:
Durduk yere kimse sana IC şekilde küfür etmedi arabamıza çarptığın için sana küfür edildi IC bir şekilde, sende arabayı önümüze kırıp bizi kışkırttın daha sonra zaten uzaklaşıp ateş açtın, elinde kanıtın varsa buraya bırak yönetici gerekli kararı zaten verir. Burada zaten tamamen sen suçlusun trafik kazası sonucu silah çekiyorsun, bu ihlale giriyor yönetici kararını bekleyelim daha fazla tarafımca ileti gelmeyecek

#13 - 21.01.2025 22:56
Marquee William ceza alacak.