Selamlar, maskeli şahıs ben değilim kontrol edilebilir. Sonrasında ise Q attığımın chatlogunu göremedim nerede tam olarak Q atmışım? Refuse Rp'den jail yedim zaten, sonrasında powergaming ile alakalı bir şeye de rastlamadım. B bölme ihlali ise ikili taraf birbiri ile konuşuyor, ben konuşunca mı hatalı oluyorum? Bunu tam çıkaramadım, kişiler beni vurması gayet normal bir şey aktif çatışma halindeyiz bundan yana şüphem fakat o rolde uymak istemedim, o yüzden jailimi yedim. Sonrasında ise ortak nezaket ile alakalı bir şeye de rastlamadım göz önünde olan bir şeyi söylemek hata olmamalı bence. Üslubumu olabildiğince koruduğum sslerde gözükmekte. Emotesiz ateş konusuna gelecek isek zaten drive-by'ydım düşmanları gördüm ve sıktım bu kadar basit.
Hadi ben bir şey söyleceğim, arkadaşın SS'lerde de belli bariz şekilde. Seni düşürdük, neden araç sürüyorsun? RK ihlaline neden giriyorsun, RK'lı şekilde neden info veriyorsun arkadaşlarına kendi yaptığın şeyleri görmüyor musun dostummmm?
Benden bu kadar bakan yetkili kararı versin.
Yazmayım yazmayım dedikçe, sen yazıyorsun burası oluşum tanıtımı değil, karakter tanıtımı değil. Üç ileti attın birisi savunma.
Ortak nezakette hata yok diyorsun skinlere laf atıyorsun, Alphonso karakterine Low RP diyorsun. PowerGaming kısmını ss ile beraber açıkladım anlamadıysan o senin sorunun. Araçla atladığın video kaydını iyi izle.
Tanımadığın kişilerede bu denli lauballi şekilde konuşma, küçük bir tavsiye.