Konu: 2025/1/18 - Samuel_Price Ve Aku_Muzan - AP & DM  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.01.2025 14:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel_Price Ve Aku_Muzan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/01/2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Admin Power / DeathMatch

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar öncelikle ben aracımı tamir ettirdim sonra düzkontak yapmak için gözüme bir araç kestirdim malum şahısın aracını çalıştırdıktan sonra biraz uzun vadeli bir arayışa geçtim hurdalığı arıyordum sonra beni yolda giderken Aku_Muzan isimli admin arkadaş`a çektirdi bana sonra sıkmaya başladı yaptıkları tamamen yasak ve yanlış bir durum olduğunu düşünüyorum ve gerekli işlemin uygulanmasını talep ediyorum benim aracım Los Santos`ta olmasına rağmen adminlere dediğimde ıc yollar ile bulunuz vesaire diyorlar ya adam ayrımcılığı var yada farklı bir durum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&t=1340s

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.01.2025 14:36
Aracımı içindeki silahlarımı almak için almaya gidiyorum ve aracım birisi tarafından sürülüyor bende trollün birisi aracımı aldı diye admine çektiriyorum. Sunucuda trollerin bu aralar fazla oluşundan dolayı admin aracı çekiyor. Bunu rapor atarak çektiriyorum zaten. Arkadaşın çekildiği yer ile benim onu takiplediğim yer arasında bir fark yok. Ben emote vererek sıkıyorum zaten ortada Deathmatching yok. Hurdalığın ortaklığı zaten benim birliğimde. Kendisi de dur uyarıma rağmen durmuyor. Bende bir illegal r16 sı olarak arkadaşa patlatıyorum. Sivil olarak illegal bir iş yapıyorsan sahibinin sana sıkmasına şikayet açmayacaksın dostum.

#2 - 19.01.2025 14:53
Admin`e araç çektirip ateş açamazsın, hemde admin aracılığı ile arabana gitmek yerine kendin takip edemiyormusun?

#3 - 19.01.2025 15:02
selamlar, sana ateş eden olarak savunmamı yapacağım, ileti sonrası bir ileti gelmeyecek.
Öncelikle telsiz üzerinden bilgilendirme geçiliyor aracım çalındı diye, IC bir durumdan dolayı silahlarımız üzerimizdeydi, sonrasında Angel Pine üzerinden gişelere gelindiği söylendi, bizde @Merh0 'ın karakteri ile yola çıktık, şahitlik onaylayabilir. Ardı arkası tam da şansımıza sen karşımıza çıktın, aracı renginden tanıyarak sana ateş ettim. Seni düşürdükten sonra direkt /b bölmen bir ihlaldir, burada bir Deathmatching bulunmuyor, adamın aracını IC rol ile düzkontaklamışsın, uzun süre arayınca yaşayabileceğin normal bir durum, aşşağıya da seni vurduğum video'yu bırakacağım, düştün diye direkt şikayet açmaya gerek yok, bazen geriye bakmak gerekiyor tabii. sana iyi günler dilerim, Vice ile kal. :vice:
bahsettiğim kayıt;

#4 - 19.01.2025 15:29
Dostum senlik bir sorun yok şikayetçi değilim yani senden sen sadece arkadaşın`a yardım etmek istiyorsun

#5 - 20.01.2025 12:35
Merhaba, 34 dakikalık kayıt yerine sadece ihlalleri kapsayan daha kısa süreli bir kanıt yüklemesi yapalım. @Battal_Şahin

#6 - 20.01.2025 23:54
Vallaha o kadar uğraşamam videonun orta kısmına bak birde sonlara bak anlarsın zaten olayı

#7 - 21.01.2025 21:51
Kanıt olağandan uzun, kişiye iletilmesine rağmen kanıtlar güncellenmedi. K&A