Konu: Richard_Dawkins - Ricardo Paul  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.01.2025 16:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ricardo Paul @Ferdibey12 - Richard Dawkins @Baderman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elliot Schouten - @harry666

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.01.2025 - 15:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
˧ 9) GASP KURALLARI
Bölge dışında kaçırdığınız bir oyuncuyu bölge içerisine getirerek gasp edemezsiniz. Bir oyuncuyu gasp etmek istiyorsanız bulunduğu bölge içerisinde yapmalısınız.
Gasp etmek istediğiniz bir oyuncuyu sadece kendi hood bölgenizde veya sistemsel olarak "Tehlikeli bölge" adı verilen bölgeler içerisinde soyabilirsiniz, kişiyi tehlikeli bölge statüsü olmayan bir bölgede soyamazsınız, yasaktır.
Gasp rolü süresi boyunca sadece nakit para gaspı yapılabilir. Gasp edilen kişinin kıyafetleri, aksesuarları, envanterindeki eşyalar dahil olmak üzere hiçbir şey gasp edilemez.
Sadece sistemin izin verdiği yerlerde rol gerçekleştirilebilir ve sadece sistemin izin verdiği miktarda gasp yapabilirsiniz.
14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.
Ek olarak : Noob-DM var.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, arkadaşlar kumarhaneme kumar oynamaya geldiler. Kumar oynattım, bir miktar para kaybettikten sonra IC olarak kayıp bonusu istediler, bende bu isteklerini reddedince rolsüz bir şekilde saldırmaya başladılar. Noob-DM attılar, ekstra olarak karakterimi GASP etmeye çalıştılar. Ardından yaralıdan kalktım /hurt yazacaktım fakat birdaha vurdular yine düşürdüler. Sonrasında chatten "YARALI ROLÜ YAP" vb. gibi şeyler yazdılar. Yani hiç bir şey demek istemiyorum, herşey ortada, arkadaşların ne amaçla bunları yaptığını bilmiyorum ama bundan zevk aldıklarına eminim. Bundan zevk aldıkları gibi bizim zevkimizide kaçırıyorlar, gereğinin en ağır şekilde yapılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): x

#1 - 18.01.2025 17:16
Yetersiz rol bilgisi nedeniyle sunucudan yasaklanmalılar, temiz bir Vice mümkün.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 18.01.2025 17:18 harry666 »

#2 - 18.01.2025 21:40
Gerekli ceza uygulanacak.