Konu: VALLAHA İCRAAT I Leonard Green I 17.01.2025  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MB

*
v3 Oyuncusu
#0 - 17.01.2025 08:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @TETIK  I Tej Price

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.01.2025 8:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, SKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, DM atıp emote vermeden Ateş açıyor. :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş moderatörmüş galiba

« Son Düzenleme: 17.01.2025 11:05 MB »

MB

*
v3 Oyuncusu
#1 - 17.01.2025 08:43
Video cok güzel olmus la :D

#2 - 17.01.2025 10:33
Selamlar, şikayet ile bir alakam yok ama şikayetinizi yanlış oluşturmuşsunuz.
Leonard Green karakteri hiç bir zaman araçtan indiği görülmemiş. Size ateş açtığına dair bir şey görülmemekte.

/hasarlar [ID] yaptığınızı da göremiyoruz. Herhangi bir ss'de mevcut değil buna dair.

MB

*
v3 Oyuncusu
#3 - 17.01.2025 11:04
Yanlış kişiyi etiketlemişim, üzgünüm. @TETIK savunmayı yapar mısınız?

#4 - 17.01.2025 18:38
Selamlar, 07.50 sularında Leonard_Green karakteri ile El Corona otopark bölgesinde fotoğraf alıyorduk. Arkadaş geldi ve @Mea oyundan düşer düşmez aracını çalarak kaçmaya başladı. Araçla peşleyip defalarca uyarı sağladık fakat kendi videosunda da yayınladığı gibi. "AAAAAAAA" - "GİDİN YA" gibi garip ve troll söylemler ile kaçmaya devam etti  :D. Sonrasında aracı hurdalık bölgesinde parçalattı.

Video da görüldüğü gibi zaten hurdalık bölgesinin hafif ilerisindeyiz. Sonrasında araç ile yanına gittik, indim ve tarafına ateş açtım, nedeni bu ve inkar edilecek birşey yok. Bir iki gece önce de kendisi jail yedi ve troll kadrosu banlandı. Burada böyle oturup rol yapıyormuşsun gibi şikayet açmanda mantık yok. Dümdüz troll bir oyuncusun, bu tarz şeylerle keyif alma, oyununa bak. @Mea 'da ilgili rol hakkında gerekli açıklamayı yapacaktır. Ayrı olarak emote vermeden sıkma gibi bir durum yok, alt tarafa video bırakacağım, orada emote verdiğimi görebilirsiniz.

Arkaya şarkı koymuşsun birde, sözde bizi kolsuz göstereceksin alaya alacaksın. Videoyu alta bırakıyorum, izle sende. Yanı sıra videoyu izleyen yetkililerin de dikkatlice kontrol sağlaması asıl ricamdır, atılan 13 hit sonrasında özellikle kısa mesafede anca düşüyor. @Mea 'da ekledikten sonra şikayet direkt olarak sonuç alabilir. Kimin multisisin diyecektim ama ban yemişsin  8) ???
---------------------------------
https://streamable.com/29xgtt

#5 - 17.01.2025 18:38
Şikayeti açan taraf Multiaccount ve Sunucu Düzenini Bozma sebebiyle sunucudan kalıcı olarak uzaklaştırıldı.