Selamlar. Savunmamı troll şahıslarla polemiğe girmeden tek iletide yapacağım. Öncelikle alt karakter konusuna değinicek olursam karakterim bahsedildiği gibi illegal bir rol sergilemiyor. Oyun kurallarındada alt karakter kuralı "Karakterler arası ilişki" olarak yer alıyor. Yani konumuzla alakasız. En baştan başlamak gerekirse gece saatlerinde rol yapma amacıyla Impact Cafe'ye geldim. Öncesinde sadece konuşma vs. yapacaktım ardından role de katkım olması için barmaidlik yaptım. Güzel bir şekilde rollerimizi yaparken bu şahıslar mekana girdiler.Video kaydı başlattığımı düşünüyordum ancak kaydı alamamışım, rolde bulunan diğer arkadaşımın ss leri ile savunma gerçekleştireceğim.
Burada mekana girdikleri gibi agrasif rol yapmaya başlıyorlar.
Agresif ve Saçma rollerine devam edip rolümüzü baltalıyorlar ve ardından brawl başlatıyorlar.
11.1. Güvenli Legal Rol Ortamları: Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, brawl gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez
Ardından içerideki herkes dışarıya çıkıyor ve rolün geri kalanı dışarıda devam ediyor. Bir iki kişi düştükten sonra ortam duruluyor ve polis geliyor. Dediğim gibi kayıda ulaşamadığım için buraya kanıt ekleyemiyorum.
@pregabalin isimli oyuncunun yönettiği polis karakterde roldeydi, dilerse bunu doğrulayabilir.
Gelelim YKI konusuna. Beni orada brawl esnasında düşürmüyor rolsel bir şekilde. Emote verip saçından çektiğimi söylüyorum ama koşarak araca binmeye gidiyor ve diğer arkadaşı koşarak beni yumruklayıp araca biniyor. Ardından tekrar başıma geldiğinde "Bana şikayet açan şahıs" da Yaralı duruma düşüyor.Yaralı durumdan çıktığımda kalkıyorum ve kaldırıma oturuyorum. Şahıs kalktığında yaralı olmasına rağmen Dexter isimli karakterin emotelarına aldanış etmeden koşmaya başlıyor. Kaçarken koşmayı bırakıp Bunny Hop yapıyor.
Peşinden gitme sebebim olayın en başında Video kaydını başlattığımı düşünmem. Elimizde kanıt olması açısından takip ediyordum en başta. Şahıs kaçarken Güvenli Bölgeye sığınmaya çalışıyor.
Kişinin attığı video kaydında kendisinin de bana saldırdığı da ayrıca net bir şekilde belli oluyor.
Özetle;
Tek amacımız gecenin 12 sinde güzel bir rol çevirmekti. Kişiler mekanımıza gelip tüm rolümüzü baltaladı ve oyun zevkimizi kaçırdı.
Yeni bir oyuncu değilim ancak hiçbir OOC Ceza almadım, çünkü ihlal yapmak yerine rol yapmayı ve SürekliRP yapmayı seçen birisiyim, ancak gecenin bu saatinde şahısların böyle bir rol sergilemesi canımızı sıktı ve keyfimizi kaçırdı. Yaptığım bir ihlal varsada anlattıklarım çerçevesinde ani olarak gelişti birşey diyemem. Eğer böyleysede ilgilenecek olan yetkilinin insiyatifine bırakıyorum bunu. Ancak şahısların ne olursa olsun yaptıkları trollden dolayı cezalandırılmasını istiyorum. Apaçık ortada.

[Bağlantılı diğer şikayet savunması :
https://www.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayeti-85/dexter-raven-sikayet/msg1269326/#msg1269326Şahitler :
@KOTACHI @06ARIZALI @honeybadger55 @cs @commander exeallen