Konu: IC Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.01.2025 21:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Lorenzo_Daniel @holy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Piyasadan haberim yoktu dün geldi bana 120k dan Uzi sattı bende bugun öğrendim fakat silahı sattın aldığımın ss yok ama sattığına dair onayı var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A  https://hizliresim.com/k1w1slf  https://hizliresim.com/b3qw17c

Ek açıklamalar(varsa): N/A Yok

#1 - 15.01.2025 21:44
Öncelikle Merhabalar, Ben Arkadaşa silahı sattığım zamanda kuraldan haberim yoktu, Kurallı öğrendiğim zamandan itibaren arkadaşa bir çokkez parasını vermeyi teklif ettim kabul etmedi bu sorun değil onun kararı, Fakat kurallı biraz araştırdığımda İc dolandırıcılık limiti 25.000$ olduğunu gördüm, Ben arkadaşı Ic olarak 20.000$ dolandırdım Yanii Limitin 5.000$ aşşağısında olduğu için burada bir kural ihlali olduğunu düşünmüyorumki gördüğüm kadarıylada öyle tabiki bu tamamen yönettime kalmış bir durum oluyor, Herkese iyi roller dillerim... Savunmam bu kadardır.

#2 - 15.01.2025 22:28
Yalan atmaya gerek yok senin haberin vardır kardeşim silahı aldığından beri haberin vardır ozaman niye almayasınki?
Gerekli biligiyi adminlere bırakıyorum..

#3 - 15.01.2025 23:13
Dostum dediğim gibi haberim yoktu, Burada eğlenmek için oyun oynuyorum kimsenin eğlencesinide baltalamak istemiyorum istememde, Gerisine yetkili arkadaşlar karar verir.

#4 - 15.01.2025 23:16
Ss lerde herşey belli oluyor fazla yalan söylemeye gerek yok.

#5 - 16.01.2025 00:08
Dostum ihlal yaptığımı sen söyledin ve ben öyle bir ihlal yaptığımı öğrendim, Sen söylemesen bu kuralldan haberim olmamaya devam edecekti, Normalde bu kadar uzatmayı sevmem 20.000$ için uğraşmam fakat burada sen bana  binevi iftira atıyorsun. Kuralı bilmiyordum diyorum yalan söylüyorsun kuralı biliyordun diyorsun. Ben senin amacını anlamadım dahada sana cevap vermeyeceğim. Karar İçinde Yönettimin mesajını bekleyeceğim.

#6 - 16.01.2025 00:19
Bende senin amacını biliyorum saflığa vuruyorsun kendini ama konuştukça batırıyorsun biliyordun ilk başta. gerekli uygulamayı yönetime bırakıyorum.

#7 - 16.01.2025 00:30
Lorenzo_Daniel karakterine şimdilik uyarı veriyorum, lütfen kuralları tekrar gözden geçiriniz. Ayrıca, tekrarı halinde ceza geçerli sayılacak ve ceza alacaksınız.
K&A