Konu: Tristan_Morningstar, Aubrey Monteiro, Ray Donelly - Mixing, Refuse RP,Non RP YKİ  (Okunma sayısı 178 defa)

#0 - 15.01.2025 00:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tristan_Morningstar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vollraht_Weisser @avtomat zant moskitros Adolf Friedrich @Flav'nesGottesPanzer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01.2025 - 00:00/01:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing
Refuse RP
Non RP
YKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikler merhabalar Zaccaria_Auger karakterinin Maddy_Dominguez karakteriyle rollediğini öğreniyorum. Bende Maddy karakterine onunla takılmayacağını söylüyorum kız da Zaccaria_Auger karakterini telefondan engelliyor, bu arkadaş ise nc atıp Tristan_Morningstar karakterine geçiyor. Ardından Maddy karakterini telefondan arıyor hiç bir türlü tanıma rolü olmadan felan ıc den Maddy bunu soruyor sen kimsin felan arkadaş ise telefondan "devlet benim ismimi değiştirdi gibi" bir bahane uyduruyor. Ayrıca kendisi de zaten pmden bunu belirtiyor Maddy ile konuşmasından. Bende kızdan bunun numarasını alıyorum, ıc bir küfürleşme başlıyor. Bu Aubrey_Monteiro karakteriyle gezdiğini görünce bende olaya birliğimi davet ediyorum. Olaya onlarda dahil oluyor mantıken. Aubrey_Monteiro karakterini İdle benzinlikte vuruyoruz arkadaş ise daha rk süresi dolmadan savaşa katılıyor. Daha sonrasında ise arkadaşları biz ganton tarafında düşürüyoruz. Ray_Donelly karakteri düşüp kalktığında bize sıkmaya çalışıyor, onu biz yine düşürüyoruz, karakteri sırtımıza aldığımızda ise arkadaşının aracına binip kaçıyor. Tristan_Morningstar adlı arkadaşı ise interiorun içerisinde düşürüyoruz arkadaş bize ıc chatten ooc konuşuyor. Arkadaşlar düştüğü halde daha sonrasında gelip bizi düşürüyor ve polise yakalanıyoruz, olay kısaca bu.

Tristan Morningstar'ın Maddy ile pm konuşması, Maddy "Neden farklı karakterlerle beni tanımış rolü yapıyorsun diyor" Tristan ise "Ben istediğimi yaparım diyor" ekran görüntüsü;

Aubrey Monteiro karakterinin vurulup düştüğü ve tekrardan savaşa katıldığı ekran görüntüsü;

Ray_Donelly karakterinin düştüğü ve kalkıp bize tekardan sıktığının ekran görüntüsü ve role uymayıp sırtımdayken kaçıp arabaya bindiğinin ekran görüntüsü;

Tristan_Morningstar'ın düşüp vurulduğunun ve korkusuzca ıc chattan ooc konuştuğunun ekran görüntüsü ve kalkıp bizi yumruklamaya çalıştığının ekran görüntüsü;

https://streamable.com/qj0rh5

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtlar yukarıda tamamen açıklandı.

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler burada bize tekrardan rk yapıp düşürüyorlar ve ardından polisler gelip silahlarımızı alıyorlar eğer orada arkadaşlar kural ihlali yapmamış olsalardı biz silahları yaptırmayacaktık. Aynı savunmayla zatende bir şikayet açılacak.

Ayıretten eswiper adlı dc kişisinin benim yaptığım meslek ile vatan mevzusundan küfür yada alaycı bir şekilde dalga geçmesi kadar alçakça bir şey yoktur. Eğer dcden attığı o mesajı silmeseydi ben gerekli olan şeyi yapacaktım, tekrardan iyi roller. Vatanı sevenler derneği  :garip:

#1 - 15.01.2025 00:32
Attığın yerde alt tabdayım ama sen bilirsin.

#2 - 15.01.2025 00:32
Oluşum şikayetinde savunmamı yaptım, iftiralara devam mesajlar duruyor git kanıt al.

#3 - 15.01.2025 00:33
Oluşum şikayetinde savunmamı yaptım, iftiralara devam mesajlar duruyor git kanıt al.
Aynen bende onu bir tarafımdan uydurdum zaten. Lafını söylediysen silmeyeceksin kardeşim. İyi roller.  :garip:

#4 - 15.01.2025 00:35
Serhat ne olduğunu nasıl birisi olduğunu bütün sv biliyor, boşver valla. Sonuçlanabilir.

#5 - 15.01.2025 00:41

Abim kıran baş kesenlerden.  8) Ben 7/24 koltuk pc başında oyun oynamıyorum sen merak etme, az dışarı çık oksijen var hava var. Kafayı oyunla bozmuşsun oyunda bunu yapmışsın oyunda bunu yapmışsın oyunda ne bok yaptığım kimseyi ilgilendirmez, oocde benim nasıl biri olduğumu herkes biliyor sen merak etme. Bu arada bak dışarı çık az hava al iyi gelir.

#7 - 15.01.2025 00:49
İncelemede.

#8 - 15.01.2025 00:50
Şikayet incelendi, "Tristan_Morningstar" karakteri bir çok ihlalden cezalandırılacak.