Yeni interior planları eklenmeli hep aynı interior'u görmekten bıktım.
Kumar sistemi biraz daha farklı bir şekilde olabilir hep çift zar oynanıyor belki çark çevirme veya farklı bir sistem eklenebilir blackjack yine kalmalı bence.
Envanter biraz daha belirgin olsa iyi olur aslında, anlaşılmıyor.
Silah fiyatları çok fazla onunla ilgili bir şey yapar mısınız bilmem ama mesala işletmemi satsam Deagle alamıyorum biraz mantıksız olmuyor mu sizce de?
Bizi diğer sunuculardan daha farklı ve iyi yapabilecek (zaten öyleyiz) animasyonlar veya sistemler eklense müthiş olur.
Soygun sistemi gece yapılmıyor belirli bir saat aralığı var o kaldırılsın bence daha mantıklı olur. Sonuçta hırsızlar soygun yapmak için belirli bir saati beklemiyor demi?
Giyim mağazasında satılan erkek ve kadın kıyafetlerinde rel skin olup da güzel duran veya az kullanılan skinler eklense güzel olur daha farklılık katar (sarışın skin eklenirse güzel olur

)
Bitcoin, kripto sisteminin geri gelmesi iyi olur.
Araçlara sanki hız limiti koyulmuş gibi İnfernus 203 basıyor çok yavaş bence ama sadece İnfernus için konuşmuyorum tüm araçlar için geçerli.
illegal birliklerin taşımacılık mesleği var, o mesleğin ciddi anlamda para kazandırabilecek (1600- 2500 dolar arası) bir meslek daha gelse illegal birlikler için daha iyi olur bence.