Konu: FalqoN - Godmode  (Okunma sayısı 699 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.01.2025 01:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @FalqoN
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş açtığı yayında kendi videousunu izletiyor ve Godmode aç kapat yaptığı gözüküyor, farklı bir açıdan çekilmiş video ile bunu tamg örebilirsiniz. İki kanıtta aşağıda.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): adalet mülkün temelidir

#1 - 12.01.2025 02:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @FalqoN
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş açtığı yayında kendi videousunu izletiyor ve Godmode aç kapat yaptığı gözüküyor, farklı bir açıdan çekilmiş video ile bunu tamg örebilirsiniz. İki kanıtta aşağıda.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): adalet mülkün temelidir
   God ile oynadığınız videodan şikayet açmak komik geldi. Sunduğunuz ss kırpılmış ve editlenmiş, kanıt niteliği taşımıyor/yetersiz kanıt olarak değerlendiriliyor. Zaten attığınız kendi godlu videonuzda her hasardan sonra canım düşüyor, dikkatli bir şekilde izleyebilirsiniz. Savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 12.01.2025 02:41 FalqoN »

#2 - 12.01.2025 04:02
Videonun başında anime girmediğin kısmı detaylı izlersen canının gitmediğini ve daha sonrasında godmodu kapatark canının gittiği ap açık ortada dostum. Adminler inceleyip yasaklamaya karar verirlerse şikayet tarihinden itibaren ki mal valrığı aktarımınıda kontrol ederlerse sevinirim.

#3 - 12.01.2025 04:48
3-6 saniye arası canı gitmiyor, dikkatli bakılırsa görülür

#4 - 12.01.2025 05:30
Dayanıklılığım 10 ve uyuşturucu içmemle beraber canım 190ları görüyor, ayrıca dayanıklılığım sebebiyle bana verdiğiniz hasarlarda az. Bu yüzden bir anda düşmemem normal. Bariz şekilde attığınız mermiler işliyor ve düşüyorum, god açmış olsam neden yarıda kapatayım? Kanıt niteliği taşımayan editlenmiş bir godmode ssi ile banlanacağımı düşünmenizi yalnızca komik buluyorum.

Ayrıca kayıt alan arkadaş kendini çok kurnaz sanıyor herhalde, god mode on yazısını audio on'a çevirmiş. Hileyle oynayıp banlanmış kişilerin hazmedemeyip giderken yanımda birilerini götüreyim çabası ile yaptığı kurnazlıklar. Başka bir şekilde değerlendirilemez.

( Videonun başında görüldüğü gibi canım 115, altta paylaşılan sözde benim kendi gösterdiğim godmode yayınından alınmış olan ss'de montajla koyulan hile g1 hilesi. G1 hilesi canı sabit 100 yapar, hiçbir şekilde 115 olmaz. Edit yaparken biraz düşünüp yapın, acemice olmuş ((: ) 

Videoyu dikkatli izlerseniz arkadaşın bahsettiği saniyelerde canım 115'den 100'e düşüyor, devamında bir süre canım azalmıyor ve birden 30'a düşüyor. Yani toplam 70 hasar birden gidiyor, hasarlar toplu şekilde işliyor. Anlık laglanma veya buglardan dolayı olduğunu tahmin ediyorum. ( Vpn kaynaklı olabilir ) Yoksa çıkıp burada uzinin veya shotgun'ın 70 vurduğunu savunacak birisinin olduğunu sanmıyorum. Pompalının 25 uzinin 3-4 vurduğu bir adam için bu hasar değerleri gayet normal.

Şikayetin hızlı bir şekilde sonuçlanmasını rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 12.01.2025 05:47 FalqoN »

#5 - 12.01.2025 08:11
G1 ile açılan Godmode 100 candan yukarı çıkarmaz o yüzden canın 115den 100e düştüğü gibi düşürürüm kafasıyla Godmode'u açıyorsun ardından baktın düşüremiyorsun Godmode'u kapıyorsun bana vurulmamış diyorsun orada Ansgar uzi Gabriel shotgun sıkıyor maşallah hiç yememişsin hit  ::)  o an bir seste yayın açmışsın düşüyorsun bir de utanmadan gelmiş burada editli diyorsun yani harbi durumunuza yazık artı olarak dayanlıklığın on olsa bile bu kadar az canın gitmez pompalı + uzi ile burada boş konuşma. İşi bilen bir yetkili baksın, hile kullanan birisi daha boş boş kurtulmasın şikayetten.

#6 - 12.01.2025 18:56
G1 ile açılan Godmode 100 candan yukarı çıkarmaz o yüzden canın 115den 100e düştüğü gibi düşürürüm kafasıyla Godmode'u açıyorsun ardından baktın düşüremiyorsun Godmode'u kapıyorsun bana vurulmamış diyorsun orada Ansgar uzi Gabriel shotgun sıkıyor maşallah hiç yememişsin hit  ::)  o an bir seste yayın açmışsın düşüyorsun bir de utanmadan gelmiş burada editli diyorsun yani harbi durumunuza yazık artı olarak dayanlıklığın on olsa bile bu kadar az canın gitmez pompalı + uzi ile burada boş konuşma. İşi bilen bir yetkili baksın, hile kullanan birisi daha boş boş kurtulmasın şikayetten.
  ''Hile kullanan birisi boş boş kurtulmasın'' yazan kişinin birliğindeki 12 kişinin 10'u hileden ban yemiş. Emin ol legit oyunculuğunu savunabilecek son kişisiniz.

Savunmamı en detaylı şekilde yukarıda yaptım. Kırpılmış ve editlenmiş ss ile banlanmamı beklemeniz komik.

Savunmamı yaptım, lütfen farklı yerlere çekip şikayetin dahada uzamasına vesile olmayın. Bırakalım sonuçlansın.

#7 - 12.01.2025 23:34
sekiz aydır sizin ile üç dört kere savaştım bir kere bile ban yemedim hepinizide yettim ben anlamadım senin bu çekememezliğini  :garip:

#8 - 12.01.2025 23:44
sekiz aydır sizin ile üç dört kere savaştım bir kere bile ban yemedim hepinizide yettim ben anlamadım senin bu çekememezliğini  :garip:
Sen kimsin kanka? Tanımıyorum bile. Çekemeyeceğim veya umursayacağım kadar önemli birisi değilsin. Şikayetin konusu da bu değil, şikayeti saptırma. Siz suçlamanızı yaptınız bende savunmamı. Bırak sonuçlansın.

#9 - 13.01.2025 00:44
 :D