Konu: Arthur Morales - god şüphesi  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.01.2025 16:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur_Morales @MrKedy0
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carlo_Benassi @ardaozcan
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.01.2025 15:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 09.01.2025 Tarihinde, Arthur Morales karakteriyle çatışma rolune girdim, video kaydında açıkca görülüyor, Carlo_Benassi karakteri ile birlikte toplamda 5 shotgun hiti atmamıza rağmen karşımızdaki karakterin canında herhangi bir azalma görmedim. Yakın mesafede olmama rağmen shotgunun bu kadar etkisiz kalması garibime gitti doğrusu,
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.01.2025 16:08
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 09.01.2025 18:46
Arkadaşımın, birlik oyuncumuzun savuması; Idlewood ile bir savaş içerisinde olduğumuzdan dolayı uyuşturucusuz zaten oynamıyorum, on iki uyuşturucum vardı savaş başladığından beri bitirdim... Arkadaşlar ile bir yanlış anlaşılma sonucu çatışma içerisine girdik ve burada "üç" shot mermisi yiyorum. Dip dipe olmadığımız sürece zaten son zamanlarda shotgun az vuruyor, "denenebilir." Herhangi bir şekilde üçüncü parti yazılım kullanmıyorum dikkatli kontrol edilirse sevinirim, teşekkürler.

#3 - 11.01.2025 18:30
Kişi yasaklı durumda. K&A