Konu: Skin hırsızlığı Cache Mining  (Okunma sayısı 250 defa)

#0 - 04.01.2025 20:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alessio_Angelo @thomasluzy
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.01.2025 19:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün sunucuya girdiğimde bu olayla karşılaştım @Avenger7 İsimli arkadaşım ban yediğinde ondan skinleri istedim ve attı o attıktan son hemen eklettik zaten. Bu skinler eski skinler arkadaşımın hesabınada bakabilirsiniz zaten. Minimum 2 senelik benden önce o kullanıyordu ondan sonra ban yediğinde ben istedim ve kullanmaya başladım. Gerkenin yapılmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 04.01.2025 20:19
Merhaba, kişi bana skinleri para ile sattı bunun kanıtları ile atıyorum. Mininglik bir durum yok.

#2 - 04.01.2025 20:21
Merhaba, kişi bana skinleri para ile sattı bunun kanıtları ile atıyorum. Mininglik bir durum yok.
Kanıtları bekliyorum ben skinlerimi satmadım.

#3 - 04.01.2025 20:25
Skini sizden önce eklettim başka skinle değiştirmenizi istiyorum. Skinler bana ait 2024 yılının ikinci ayında eklettim kanıtlar ektedir.

#4 - 04.01.2025 20:42
Skinlerin bana ait olduğunu kanıtladığım için dolabınızda bulunan skinlerin silinmesini veya belirli süre içinde değiştirilmesini istiyorum.

#5 - 04.01.2025 23:55
Ben Avenger7 hesabım banlı olduğu için yeni hesabımdan yazıyorum.. Şikayet biraz dikkatimi çekti ve kendi sattığım modeller için yazma gereksiniminde bulundum. Skinleri satan benim modeller bana ait olan modellerdi. @thomasluzy'e kendim Avenger7 hesabımı aktif kullanıyorken satmıştım. Ve modelleri @AlfaRaptor'a da diğer kalan modellerimden birkaçını hediye etmiştim. Kendisi OOC'de arkadaşım olduğu için rarın arasına @thomasluzy sana sattığım model karışmış ve bu durumdan karışıklık olmuş olabilir. @AlfaRaptor değişiklik attırıp diğer modelleri kullanabilirsin. Bu model @thomasluzy'e ait tüm hakları ile beraber kendisine sattım.

#6 - 08.01.2025 15:39
@AlfaRaptor Skinlerinizi bir sonraki bakımda değiştirmelisiniz. Değiştirdikten sonra bana etiket atmanız gerekiyor.

#7 - 10.01.2025 09:32
@BYyaho Kişi hala skini kaldırmamış. Silinirse sevinirim.

#8 - 10.01.2025 23:33
@AlfaRaptor Skinlerinizi bir sonraki bakımda değiştirmelisiniz. Değiştirdikten sonra bana etiket atmanız gerekiyor.
Şuan için skin değişim hakkım bulunmuyor hesabımda en kısa zamanda atacağım.

#9 - 22.01.2025 08:13
@AlfaRaptor Değişim atana kadar modeli kullanmayın.

K&A