Eveet, öncelikle merhabalar. /pm mevzusunu kısaca özetliyorum ben duvarları eski rengine boyama rolu yaptım, emote ona ait olduğu için pm'den gelip dostum temizler misin ben silme rolu yaptım diye belirttim, bu bir şikayet sebebi değildir onu belirtmek istiyorum.
OOC üslup -----------> Merhabalar öncelikle bu konuya tekrardan değinmek istiyorum, ooc üslüpluk bir problem yok, adama küfür hakaret hiç bir şey edilmemiştir.
Mixing----------> Şimdi açıkcası arkadaşlar, ben Tanrı değilim. Benim işyerimde ''KAMERA ROLU'' yapabilmem için ''BİLGİLENDİRME'' yapmanız gerekiyor, sizden bunları öğrenmek istiyorum doğru ve kaliteli bir rol olması amacıyla. Fakat siz bana hiç doğru cevaplar vermiyorsunuz mixing yapıyor gibi terimler laflarda bulunuyorsunuz, Mixing o değildir adamım, Ben hatasız bir rol olması için sizden de bilgi almam gerekiyor çünkü o rol'ü siz ''KENDİ EKİP ARKADAŞLARI'' içerisinde yaptığınız için bana bilgi vermelisiniz ki ben adam akıllı bir rol yapabileyim. Siz hemen konuyu başka taraflaraa çekerekten bir nevi ''AÇIK'' arıyorsunuz. Siz bana kaç kişi olduğunuzu ve maskeli olmadığınızı söylemeden ben nasıl ''KAMERA'' rolu yapabilirim. Bunu kendine sorsana bi? Pm'ler arası bir anlaşmazlık olmuş ve bunun sonucu rol kötü yerlere sarmış.
Mixing ve OOC üslup olduğunu düşünmüyorum, şikayetin düşmesini talep ediyorum. Arkadaşlar bizimle rol yapmaktan hoşnut olmuyorlarsa, bir daha da bizimle role girmemelerini diliyorum.