Konu: Oyuncu şikayetleri/Ortak nezaket  (Okunma sayısı 199 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.01.2025 03:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @kelizy /Alisha_Livingstone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Ortak nezaket

Alıntı
Ortak Nezaket:- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, iyi forumlar. Aracım ile sürüş yaparken ve arkadaşa dokunmamış olmama rağmen şahsıma belirttiği nezaket ihlalini atacağım. Cezalandırılması talebim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın daha önceden ortak nezaketten cezalandırılması olduğu unutulmadan yargılansın istiyorum. Uzun-uzun yazma gereği duymadım, kısa bir ihlal ama şahsıma bir hakaret var. Tekrardan iyi forumlar, ağır cezalandırılması talebim.

#1 - 04.01.2025 10:09
Daha önce ben de bu arkadaşla üslup konusunda tartıştım, karşısındakinin kim olduğunu bilmeden ileri geri konuşuyor 13 yaşında sanal mafya (!) olduğundan şüpheliyim  :D el …. görmeyen diye başlayan bir söz var tanımadığın insanlarla bu şekilde konuşmamalısın yarın sen sıkıntı yaşarsın arkadaşın üslup konusunda bazı sorunları var kendisini bir üstte mi (!) görüyor anlamadım, caydırıcı bir ceza alması lazım.
« Son Düzenleme: 04.01.2025 10:12 GökBörü »

#2 - 04.01.2025 12:02
@kelizy 24 saat savunma süreniz bulunuyor.

#3 - 04.01.2025 13:33
Gecenin bir buçuğunda tahminimce iki veya üç kere bu arkadaş ters şeritten gelip bana çarptı ve aracımın bozulmasına sebebiyet verdi, bunun sonucunda kaza rolü dahi yapmayarak uzaklaştı. Gecenin o saatinde gelen sinirle birlikte bu şekilde yazmışım, şikayeti yetkili inisiyatifine bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 04.01.2025 13:39 kelizy »

#4 - 04.01.2025 13:40
Ayrıca şahsına tam olarak nerede hakaret var onu gözlemleyemedim, gülünç

#5 - 04.01.2025 19:01
Aracınıza çarptığıma dair kanıt ve rol yapmadığımı kanıtlayacak ssler iletin lütfen, söylemleriniz geçersiz.

#6 - 04.01.2025 19:03
Yetkililerden insiyatif almaması ricam, önceden cezası göz önünde bulunmalı ve şikayete bir başka arkadaşında yolladığı ileti göz önünde bulundurmalı. Sonuçlanabilir, iyi forumlar.

#7 - 04.01.2025 19:23
Yaptırım uygulanacak.