Konu: İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.12.2024 00:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Umberto_Tejedor @farfromheaven - Cristobal_Pareja @iamrend5 - Pablo_Perez @gumuscocuk - Marquez_Fernandez  @Emiro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.25 civarı / sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
metagaming + spawnkill + dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 3-4 dakikalığına afk idim, birkaç dakika sonra oyuna girdiğimde malum görüntüyle karşılaştım, elemanların rol bilgisini olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir rol dönmeden düşürmüşler ve yerden kalkmama rağmen ardından araçla ezip bir daha düşürüyorlar buda Spawnkill kural ihlali. Ayrıca "afi edene kadar hepinizi paladan geçiririm" yazmış arkadaşımız, bizim birliğimizin forumundan yapılan rol ss den rolü öğrenip kuduruk köpekler gibi gelmişler. Birde r20 olacak yaptığı role bakın, yazık... Bu tarz oyuncular rol baltalamaktan başka bir vasıfları olduğunu düşünmüyorum sunucuda, bu da platformun genel sıkıntısı zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/imdhjre https://hizliresim.com/mnuheq8 https://hizliresim.com/ehj3cua https://hizliresim.com/gcfwfii

Ek açıklamalar(varsa): Umberto karakterinin gün içinde yediği üçüncü şikayet oldu bu, yaptığı ihlallerin ardı arkası kesilmiyor. Rol bilgisinde eksiklik olduğunu düşünüyorum, dikkatli incelensin.

« Son Düzenleme: 29.12.2024 01:11 Cuckoo »

#1 - 29.12.2024 21:31
Merhaba, dayak yemenin sebebi zaten göz önünde. Oluşumunda bulunan kavga ettiğimiz arkadaşlarınla takıldığından, sonrasında mahalleye geldiğin için doğal olarak seni dövdüm. Oluşumda bulunan arkadaşlarınla zaten bundan önce olay yaşadık. Sen gelmeden beş dakika önce kavga ettik. Bunların bütün sebepleri Piton MC'de bulunan arkadaşlarının senin yanına geçmesi sonucu bize karşı kin gütmeniz. Yine aynı mevzular içerisinde bulunan aynı kişiler. Önlemeye çalıştığım şey kendi oluşum tanıtımına gönderdiğin ekran görüntüsüydü zaten. Birkaç gündür sebepsiz bir yere, sırf arkadaşlarını başka oluşumda ezdiğimiz için dadanmaya çalışıp yine boş şikayetler açıyorsunuz  :D
Bütün olaylar rol içerisine bağlıyken, aleyhine giden her olayda şikayet açmak yerine oyun içi çözüm arayın. Lehine gittiği sürece her rolü sürdürüyorsunuz. Senin ve arkadaşlarının düştüğü rollerden şikayet mentionu yemek artık baydı. Kuduruk köpek dediğin elemanlar dandik SA:MP geçmişine iki şille çeker ::) ::) ::)

#2 - 29.12.2024 21:40
Merhaba, dayak yemenin sebebi zaten göz önünde. Oluşumunda bulunan kavga ettiğimiz arkadaşlarınla takıldığından, sonrasında mahalleye geldiğin için doğal olarak seni dövdüm. Oluşumda bulunan arkadaşlarınla zaten bundan önce olay yaşadık. Sen gelmeden beş dakika önce kavga ettik. Bunların bütün sebepleri Piton MC'de bulunan arkadaşlarının senin yanına geçmesi sonucu bize karşı kin gütmeniz. Yine aynı mevzular içerisinde bulunan aynı kişiler. Önlemeye çalıştığım şey kendi oluşum tanıtımına gönderdiğin ekran görüntüsüydü zaten. Birkaç gündür sebepsiz bir yere, sırf arkadaşlarını başka oluşumda ezdiğimiz için dadanmaya çalışıp yine boş şikayetler açıyorsunuz  :D
Bütün olaylar rol içerisine bağlıyken, aleyhine giden her olayda şikayet açmak yerine oyun içi çözüm arayın. Lehine gittiği sürece her rolü sürdürüyorsunuz. Senin ve arkadaşlarının düştüğü rollerden şikayet mentionu yemek artık baydı. Kuduruk köpek dediğin elemanlar dandik SA:MP geçmişine iki şille çeker ::) ::) ::)
bu emojiler ne birader, bu kadar kin kusmana gerek yok. 15 saat düşünüp şikayeti farklı yerlere taşıman da tam sana yakışır bir hareket olmuş, "ezmek, dayak yemen" komik cümleler emin ol. Ayrıca kahinsin galiba, SA:MP geçmişimi bir ben bi de yakın dostlarım bilir, herkesin rolü kendine, uzatmayalım. Sonuçlanabilir.

#3 - 30.12.2024 00:51

#4 - 30.12.2024 09:09
Merhaba, şikayet incelendi.

Birisi sadece mahalleye geldi diye saldıramazsınız, arkadaşları ile beş dakika kavga etmiş olmanız o kişiye saldırmanız için geçerli bir sebep değil. Şikayet kapsamında;
Cristobal_Pareja ve Umberto_Tejedor karakterleri Retarted RP kapsamında ceza alacaklar.
Pablo_Perez ve Marquez_Fernandez karakterleri zaten düşürdükleri birini tekrar düşürdükleri için Yaralı Kural İhlali kapsamında ceza alacaklar.
LaDorian_Carnage karakteri ise OOC Küfür kapsamında ceza alacak.

K&A