Konu: Mikhail Koskov - gamespeed  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.12.2024 22:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @MOVE N STICK
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sukutt
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/12/2024 21:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı kovalarken space basmamasına rağmen çok hızlı bir şekilde koşup bizden kaçıyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):#temizvice

#1 - 24.12.2024 01:05
şahitim

#2 - 24.12.2024 01:49
@MOVE N STICK Savunmanızı 24 saat içerisinde yapın.

#3 - 24.12.2024 02:27
ufak bir bilgilendirme yapayım. bazı mta geçişli oyuncular mouse tekerleği ile koşmaya alıştıkları için bizim ekranımızda böyle gözüküyorlar (sol shift tuşu ile koşanlar böyle gözükmüyor). mouse tekerleği veya sol shift ile samp platformunda koşan oyuncular daha hızlı koşuyor(8 ve 14. saniye arası normal değil) , emsallerini youtube'da bulabilirsiniz, tutorial şeklinde 6-7 sene öncesinde paylaşılan videolar var. evet garip gözüküyor ve mantıksız geliyor ancak deneyimim bu yönde, iyi roller.  :-[
« Son Düzenleme: 24.12.2024 02:33 WAGNER556 »

#4 - 24.12.2024 17:15
Peter koşarak yetisemiyor ben banshe ile yetişemiyorum çarpıyorum kosmaya devam ediyor, bunun fare ile kosmayla alakasi yok gibi

#5 - 24.12.2024 20:23
@MOVE N STICK adına savunma.

O esnada internet değerlerim çok yüksek değerler gösteriyordu ve zaten yukarda dendiği gibi sol shift kullanıyorum. Oyun 2005'de çıkışa sundu bu olaylar gayet normal, benim ekranımda ise eziyor olarak gözükmüyordu. Ve senin yaptığın ihlal ise Car raming dostum. "/me adamı ezer" yazıp beni ezmen doğru değil. Rol desteği alabilirsin.

#6 - 24.12.2024 20:43
@MOVE N STICK adına savunma.

O esnada internet değerlerim çok yüksek değerler gösteriyordu ve zaten yukarda dendiği gibi sol shift kullanıyorum. Oyun 2005'de çıkışa sundu bu olaylar gayet normal, benim ekranımda ise eziyor olarak gözükmüyordu. Ve senin yaptığın ihlal ise Car raming dostum. "/me adamı ezer" yazıp beni ezmen doğru değil. Rol desteği alabilirsin.
pingle alakası yok dümdüz w basıyorsun, space basıp koşmuyorsun bile
rol yapmayı senden mi ogrenecem guldurme beni .d

#7 - 24.12.2024 20:57
Peki Gamespeed olsa bir hızlı bir yavaş mı olur? Youtubedan baktıgım videolarda gamespeed böyle bir şey değil. O an ki internet ping değerlerimin yüksek olmasıyla kaynaklı. Evet rol yapmayı istersen öğretebilirim, /me adamı ezer yazıp CR yapmıyorum.

#8 - 24.12.2024 21:18
Peki Gamespeed olsa bir hızlı bir yavaş mı olur? Youtubedan baktıgım videolarda gamespeed böyle bir şey değil. O an ki internet ping değerlerimin yüksek olmasıyla kaynaklı. Evet rol yapmayı istersen öğretebilirim, /me adamı ezer yazıp CR yapmıyorum.
yazilan seyi anlamiyorsun rol mu ogretecen, tartismaya gerek yok
space bile basmiyorsun dumduz w basarak ucarak gidiyorsun
@Justice sonuclanabilir

#9 - 25.12.2024 12:02
Ben de shift ile koşuyorum ama böyle koşmuyorum.. Zamanında cbug atarken ben de mouse tekerleği ile koşuyordum ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım..

Karakter üçüncü parti yazılım sebebi ile cezalandırılacak. Tekrarı halinde yasaklanacak.