Konu: Car DM - Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 66 defa)

#0 - 23.12.2024 08:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chabelo Camacho @Jadekk13

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Aubrey Kennedy, Dominic Hernandez, Lovata Barton

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22/12'024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM + Güvenli Bölge

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adam aracının altına alıp karakterimin üstünde tuttu ve canı bitirene kadar bekledi. Herhangi bir rol yapmadı. Ayrıca olay Malibu önünde gerçekleşti, güvenli bölge ihlali.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sistem bugundan dolayı hasarlarda ismi çıkmadı ama üstümde hala beklediğinin kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): Rol bilmiyor olabilir.

« Son Düzenleme: 23.12.2024 09:00 darkangel07 »

#1 - 23.12.2024 09:06
Özür dilerim Gerçekten Ping’im her zaman oyun içi 100 üstüdür ben bunu şuan görüyorum bende böyle görünmüyordu loglarda belli zaten bende öyle görünmüyor tam tersi arabanın üstünde duruyordunuz bende napıyorsun diyerek ona dedim.Özür dilerim ama problem samp’tan kaynaklı. Kasıtlı değil üzgünüm.

#2 - 23.12.2024 11:05
Özür dilerim Gerçekten Ping’im her zaman oyun içi 100 üstüdür ben bunu şuan görüyorum bende böyle görünmüyordu loglarda belli zaten bende öyle görünmüyor tam tersi arabanın üstünde duruyordunuz bende napıyorsun diyerek ona dedim.Özür dilerim ama problem samp’tan kaynaklı. Kasıtlı değil üzgünüm.
Yaralı hale düşmeden önce Dom karakteri sana söylüyor "Çek aracını"(SS'de timestamp açık gözüküyor) diye sen devam ediyorsun. Benim canımın azaldığını da görüyorsun. Ben yaralıya düştükten sonra hala aracı üstümde tutuyorsun. Aracın altında ölmüşken bana pembe kadınla konuşuyorum diye laf atıyorsun. Pingle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Savunman bitmişse şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 23.12.2024 11:07 darkangel07 »

#3 - 23.12.2024 12:42
Şahıs cezalandırılacak.