Tekrardan merhaba, olayı bizzat açıklığa kavuşturacağım. Elimde pek fazla somut delil yok sebebini soracak olursanız önceden mensubu olduğum Ruggiero birliğinin discord sunucusunda bulunmuyorum. Birlikten çıkış yapmamla oradan yasaklanmam bir oldu. Olayı bütün çıplaklığıyla anlatacağım;
Bahsi geçen tarihte bilgisayarımı değiştirdim ve o dönem Laydown birliğiyle savaş halindeydik. Haliyle maden yeteneklerimin full olması, craft yeteneklerim derken savaş boyunca bütün birliğe silah sağladım. Bilgisayarımı değiştirdim, lazım olan programları kurdum. Mensubu olduğum Ruggiero birliği savaş arifesinde olduğu için herkesi çağırdılar haliyle. Oyun bilgisayarımda yüklü olmadığı için Ruggiero birlik chatinden
@slox 'un atmış olduğu dosyaları aceleyle bilgisayarıma indirdim. Gördüğünüz gibi manzara ortada. Savaşta silahsız olan oyunculara kendi envanterimden silah vereceğim için oyuna giriş yapıp doğruca eve gidecektim. Zaten oyuna gireli iki dakika bile olmadan
@Gravano (Jerry_Wu) tarafından vuruldum. Karşılık bile veremedim. Zaten nasıl kullanılacağını bile bilmiyorum. Hangi tuşla hangi ayar yapılır bilemem. Oyuna girdiğim gibi bulunduğum bölgenin civarında herkesin adı yazıyordu. Zaten hiç kimseyle bir etkileşime geçmeden silahları verip temiz dosyalar indirecektim. Vurulduğuma dair ekran görüntüsü alıp
@Valentino isimli arkadaşa attım. Adım gibi biliyorum bu ekran görüntüsü yalnızca kendisinde var çünkü. Birlikten çıkış sağladığım için bana karşı koz olarak kullanıyor. Yoksa ben salak mıyım hile açıp ekran görüntüsü alacağım?
@Gravano (Jerry_Wu) tarafından vurulduktan sonra kendisinden ricada bulunup oyundan beş dakikalığına çıkış sağladım. Esp olarak adlandırılan dosyaları silip tekrar giriş sağlayarak temiz bir vaziyette rolüme devam ettim.
Not: Asıl meseleye gelecek olursak eğer şimdi paylaşacağım ekran görüntüsü @slox ve benim aramda geçiyor. Kendisinin cep telefon numarasını üst yönetime verebilirim. Kendisi, kendisine ait olan oyun dosyasını attı ve bende acele bir şekilde indirmek zorunda kaldım. Ekran görüntüsü bulamam fakat atacağım numarayla arkadaşın foruma kayıtlı cep telefon numarasını karşılaştırırsanız her şey gün yüzüne çıkar zaten. Akıllarınca beni banlatıp platformdan silmeye çalışıyorlar. Valentino'da o ekran görüntüsü aylardır var. Arkadaşlar temiz oynamaya bu kadar özen gösteriyorsa bir ara millete düzgün dosya atsınlar, kimseyi de mağdur etmesinler.Slox ile aramda geçen konuşmalar
https://www.upload.ee/image/17538204/2.jpghttps://www.upload.ee/image/17538205/3.jpghttps://www.upload.ee/image/17538206/4.jpgElimde bunun gibi onlarcası var. Sunucuya ne kadar para yatırdığıma da bakabilirsiniz. Hileye başvuracak bir adam ban yeme riskini de göze alır. Hile kullanan, aklı başında olan her insan zaten bir sunucuya bu kadar para yatırmaz. Kısa ve net, yeni pc aldım ve savaşta olduğumuz için fazladan silahı olanlar, olmayanlara verecekti. Bana alel-acele oyun dosyası attı ve sorgulamadan indirdim. (İndirmez olaydım, şimdi gördüğünüz gibi bana karşı koz olarak kullanılıyor) Oyuna girdiğim gibi zaten vuruldum ve dediğim gibi etrafımda herkesin adı yazıyordu. Vuran kişinin mecbur ekran görüntüsünü alıp Valentino'ya attım. Arkadaşın eline kanıt yeni geçmedi, aylardır ellerindeydi zaten. Anca mı şikayet açmak akıllarına gelmiş? O ekran görüntüsü sadece Valentino'da bulunuyor. Beni banlayıp banlamamanız benim için bir şey değiştirmez. Yukarıda attığım ss'te göreceğiniz gibi oyuna tekrar gir-çık yapıp dosyaları temizleyip geldim. Gravano'da buna şahit, kendisinden çıkmak için müsade istemiştim ve Allah razı olsun ki beni bekledi.