Konu: @sukutt @Timodi @et yiyen çiçek ihlaller zinciri :/  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.12.2024 00:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sukutt @Timodi @et yiyen çiçek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Abaddon @moskitros

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP - Car Ram. - Trolling - YKİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çok açık ve kısa özetlemek gerekirse hood trollemeye gelen bir kaç arkadaş, sanırım günün yorgunluğunu bu şekilde atmak istediler. Gelip R20 karakterime "Adölf" diye hitap edip aklı sıra dalga geçiyorlar bir kere R20 karaktere bu rolü sergileyemezsiniz, 2. olay ise ısrarla karakterime böyle hitap  eden arkadaşa saldırıp bıçak ile düşürüyoruz, yardım almadan emotesiz ve dene atmadan kalkıp araca koşuyor. Sonrasında diğer bir arkadaş Sam Muckley karakterinden bahsediyorum, emote ve do ları dikkate almayarak role uymuyor, baltalıyor. Sokağa gelip tekrar tekrar araç ile car dm atıp duruyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Üçlü olarak kanıt niteliğindeki resimler incelendikten sonra işlem uygulanmasını talep ediyoruz. Arkadaşlara demek istediğim tek şey, neyse onuda söylemeyeceğim. İyi roller, tatlı geceler.  :)

#1 - 20.12.2024 00:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.12.2024 00:38
burada kendimle alakalı hiçbir şey görmüyorum, kolumdan tuttunuz adamları iter diyip araca gittim kolay gelsin

#3 - 20.12.2024 00:41
Alıntı
Gelip R20 karakterime "Adölf" diye hitap edip aklı sıra dalga geçiyorlar bir kere R20 karaktere bu rolü sergileyemezsiniz
İsminle sesleniyorum bir sıkıntı yok. R20 olup olman beni ilgilendirmiyor, sana herhangi bir agresif rol vs. yapmadım. Sadece geçmişte yaşanan bir olay hakkında konuşmak istedi diğer karakter. Ayrıca hatırlıyor musun bilmiyorum karakterimle Adolf karakteri bir ara rol yaptılar ve tanışıyorlar.

Alıntı
2. olay ise ısrarla karakterime böyle hitap  eden arkadaşa saldırıp bıçak ile düşürüyoruz, yardım almadan emotesiz ve dene atmadan kalkıp araca koşuyor.
Araca koşmadım, yaralı olmama uygun olarak yavaşça araca doğru yürüdüm, burada da bir problem görmüyorum.

Alıntı
Sonrasında diğer bir arkadaş Sam Muckley karakterinden bahsediyorum, emote ve do ları dikkate almayarak role uymuyor, baltalıyor. Sokağa gelip tekrar tekrar araç ile car dm atıp duruyorlar.
Car DM atıp duruyorlar demişsin, bunun hakkında savunmaya bile gerek yok. Öyle bir şey olmadı ve kanıtlarda göremiyorum.

#4 - 20.12.2024 00:52
burada kendimle alakalı hiçbir şey görmüyorum, kolumdan tuttunuz adamları iter diyip araca gittim kolay gelsin

Uymadın kuzen role, iki adım atmadın. :D İki kişi çekiyor ne güzel istanbul /me yi allah-ü teala gibi kullanmayın haşa.  O:-)

#5 - 20.12.2024 00:53
Alıntı
Gelip R20 karakterime "Adölf" diye hitap edip aklı sıra dalga geçiyorlar bir kere R20 karaktere bu rolü sergileyemezsiniz
İsminle sesleniyorum bir sıkıntı yok. R20 olup olman beni ilgilendirmiyor, sana herhangi bir agresif rol vs. yapmadım. Sadece geçmişte yaşanan bir olay hakkında konuşmak istedi diğer karakter. Ayrıca hatırlıyor musun bilmiyorum karakterimle Adolf karakteri bir ara rol yaptılar ve tanışıyorlar.

Alıntı
2. olay ise ısrarla karakterime böyle hitap  eden arkadaşa saldırıp bıçak ile düşürüyoruz, yardım almadan emotesiz ve dene atmadan kalkıp araca koşuyor.
Araca koşmadım, yaralı olmama uygun olarak yavaşça araca doğru yürüdüm, burada da bir problem görmüyorum.

Alıntı
Sonrasında diğer bir arkadaş Sam Muckley karakterinden bahsediyorum, emote ve do ları dikkate almayarak role uymuyor, baltalıyor. Sokağa gelip tekrar tekrar araç ile car dm atıp duruyorlar.
Car DM atıp duruyorlar demişsin, bunun hakkında savunmaya bile gerek yok. Öyle bir şey olmadı ve kanıtlarda göremiyorum.

Bir daha bakarsın kanıtlara o zaman :)

#6 - 20.12.2024 00:53
Rolde bir sorun göremiyorum, bizi niye dövdüğüne dair konuşmaya geldik, seni dost olarak gördüğümüz artık dost olmadığımızı söyledik smsle çağırdığın kişiler yanına gelince agresif yapmaya başladın o an dönüp gidiyordum ve Kieran karakterini düşürdünüz. Kieranı bıçaklamanıza rağmen halen agresif karşılık vermedik, olay yerine Polisler gelince de arkadaşım bıçaklandığı için polislere güvenerek size küfür edip kaçtım. Yani rolde ne agresif var ne troll var. Eğer seni oraya dövmeye gelseydim sayımız eşitken brawl başlatırdım. ;/
Car dm konusunda ise hiçbirimiz böyle bir şey yapmadık, zaten kanıtlarda da buna dair bir şey göremiyorum.

#7 - 20.12.2024 00:54

Uymadın kuzen role, iki adım atmadın. :D İki kişi çekiyor ne güzel istanbul /me yi allah-ü teala gibi kullanmayın haşa.  O:-)
arkadaşım bir şikayet için günaha girme tövbe diyelim  :)
beni kolumdan tuttunuz bende adamları ittirir diye emote verdim olay bundan ibaret

#8 - 20.12.2024 00:56
Rolde bir sorun göremiyorum, bizi niye dövdüğüne dair konuşmaya geldik, seni dost olarak gördüğümüz artık dost olmadığımızı söyledik smsle çağırdığın kişiler yanına gelince agresif yapmaya başladın o an dönüp gidiyordum ve Kieran karakterini düşürdünüz. Kieranı bıçaklamanıza rağmen halen agresif karşılık vermedik, olay yerine Polisler gelince de arkadaşım bıçaklandığı için polislere güvenerek size küfür edip kaçtım. Yani rolde ne agresif var ne troll var. Eğer seni oraya dövmeye gelseydim sayımız eşitken brawl başlatırdım. ;/
Car dm konusunda ise hiçbirimiz böyle bir şey yapmadık, zaten kanıtlarda da buna dair bir şey göremiyorum.

Kanka bahsettiğin rol iki hafta önce oldu yaklaşık o zamanlar 25 sayfa idik, o köprünün altından su akıp gitmiş sen yeni geliyorsun, hadi geliyorsun gelişin zaten başlı başlı başına sıkıntı hala nasıl savunabiliyorsun adam otuz kez Adölf diyor R20'e :D Sivilsiniz aloooo  O:-)

#9 - 20.12.2024 00:57
Şahitliğimi onaylıyorum.