Arkadaşlar sanırım benim dediklerim anlaşılmadı, tekrar anlatıyorum. Yetkili admin şikayete bakım senden bir savunma istedi, bak şikayeti admin kendisi okuyup onaylıyor. Şikayeti geçerli buluyor ve sizden savunma istiyor. Attığım iletideki şikayetin geçerli olup olmadığını sorgulayacak kişi siz ikiniz değilsiniz. Ayrıca senin şikayetle alakanda yok, hadi onu da geçtim yani. Üstüne birde şikayete öyle uzun uzun boş ileti yazıp kafa karıştırmak istediğiniz ortada. Şikayet tamamen açık ve net, admin tarafından onaylanmış ve sizden bir savunma istenmiş. Yaşımın küçük olmasıyla alakası yok, ki yaşım küçük değil. Kendi paramı kazanıp geçinecek bir yaştayım, bunu benden iyi bilen çok kişi var. Eğer savunmanız varsa yazın, eğer yoksa boş ileti atıp sayfa kasmanın alemi yok. Bana şikayet geçersiz diye gelmeyin lütfen, bunlar boş ifadeler sadece. Benim için birşey ifade etmediği gibi adminlerde bunu ciddiye almayacaktır, şikayeti çünkü adminler okudu. Üstünü baskıyla yazdım iyi bakın diye, şimdi savunmanız varsa eğer ileti atın lütfen.