|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josue_Tejedor @LSEnes - Marquez_Fernandez @emiro - Umberto_Tejedor @camewittabeam - Cristobal_Pareja @iamrend5 Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.12.2024 21-22.00 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:RETARTED RP
NON RP
BİRLİK KURAL İHLALİ
YARALI KURAL İHLALİ
İLLEGAL KURAL İHLALİ
Sayamadığım ihlalleri de admin eklerse sevinirim.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, kişileri iki gün önce kendi hoodlarında dövdük. Bu akşam da El Corona bölgesine, yanlarına gittim. Bir çok olay yaşandı, en son R20 rütbesindeki bir birlik üyesini Josue_Tejedor adlı birlik üyesi olmayan sivil bir kişi kaçırmaya kalktı. Kaçırdılar, el koydular. KOŞARAK sürüklediler

.
Marquez adlı karakter de, bu şikayeti açtığımda 5 seviye olmuş. Ben şikayeti açmadan önce, roldeyken 4 seviyeydi. Bundan dolayı ceza almasını talep etmekteyim.
İhlaller diz boyu, 3 dakikalık bir video paylaştım kanıtlar kısmında. Bunu izlerseniz ihlalleri görebilirsiniz.
Josue adlı karakter OOC Kin'de beslemekte. Videonun en başında gösteriyorum zaten, dikkatli izlersiniz videoyu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/9qv97aEk açıklamalar(varsa): Evet, El Corona bölgesindeki evleri komple alan bu arkadaşlardan biraz bahsedelim; herhangi bir delilim yok, olamaz bu konu hakkında zaten. Tek söyleyeceğim, El Corona'daki çoğu evi almaları.
Garip bir şekilde son zamanlarda para bugu bulunmuştu, bu bug sadece tamirhanelerde yapılabilen bir bugtu. Ne hikmetse bu arkadaşların tamirci birliği ve garajı var. Ne hikmetse de El Corona'daki bütün evleri almışlar ve birlik açacaklar. Arabaları da var.
LOGLARA BAKILMASINI TALEP ETMEKTEYİM, PARA BUGU YAPTIKLARINDAN ŞÜPHELENİYORUM.
İYİ FORUMLAR.
VİDEOMUN DA DİKKATLİ İZLENMESİNİ TALEP ETMEKTEYİM.