Konu: Josue_Tejedor - Umberto_Tejedor - Marquez_Fernandez - Cristobal_Pareja  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 18.12.2024 22:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josue_Tejedor @LSEnes - Marquez_Fernandez @emiro - Umberto_Tejedor @camewittabeam - Cristobal_Pareja @iamrend5

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.12.2024 21-22.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RETARTED RP
NON RP
BİRLİK KURAL İHLALİ
YARALI KURAL İHLALİ
İLLEGAL KURAL İHLALİ
Sayamadığım ihlalleri de admin eklerse sevinirim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, kişileri iki gün önce kendi hoodlarında dövdük. Bu akşam da El Corona bölgesine, yanlarına gittim. Bir çok olay yaşandı, en son R20 rütbesindeki bir birlik üyesini Josue_Tejedor adlı birlik üyesi olmayan sivil bir kişi kaçırmaya kalktı. Kaçırdılar, el koydular. KOŞARAK sürüklediler :D.

Marquez adlı karakter de, bu şikayeti açtığımda 5 seviye olmuş. Ben şikayeti açmadan önce, roldeyken 4 seviyeydi. Bundan dolayı ceza almasını talep etmekteyim.

İhlaller diz boyu, 3 dakikalık bir video paylaştım kanıtlar kısmında. Bunu izlerseniz ihlalleri görebilirsiniz.
Josue adlı karakter OOC Kin'de beslemekte. Videonun en başında gösteriyorum zaten, dikkatli izlersiniz videoyu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/9qv97a

Ek açıklamalar(varsa):

Evet, El Corona bölgesindeki evleri komple alan bu arkadaşlardan biraz bahsedelim; herhangi bir delilim yok, olamaz bu konu hakkında zaten. Tek söyleyeceğim, El Corona'daki çoğu evi almaları.

Garip bir şekilde son zamanlarda para bugu bulunmuştu, bu bug sadece tamirhanelerde yapılabilen bir bugtu. Ne hikmetse bu arkadaşların tamirci birliği  ve garajı var. Ne hikmetse de El Corona'daki bütün evleri almışlar ve birlik açacaklar. Arabaları da var.

LOGLARA BAKILMASINI TALEP ETMEKTEYİM, PARA BUGU YAPTIKLARINDAN ŞÜPHELENİYORUM.
İYİ FORUMLAR.

VİDEOMUN DA DİKKATLİ İZLENMESİNİ TALEP ETMEKTEYİM.

#1 - 18.12.2024 23:52
Etiketlenen bütün oluşum oyuncuları adına savunmamı yapıyorum. Öncelikle, bu kavga olayları uzun bir süredir sürüyor. Bu sürece kadar oluşumları veya herhangi bir şeyi sorgulamadan bizimle kavga ettin. Kendin bunu yazdığın yazıda söylüyorsun zaten, "iki gün önce kendi hoodlarında dövdük." demek yazdığın ihlallerin birçoğunu iptal ediyor zaten. Öncesinde sivil, birlikte olmayan arkadaşlarınla kendin mahalleye gelip saldırdın. Attığın videonun öncesini gönderemiyorsun, çünkü ne yaptığını çok iyi biliyorsun. Mahallede dayak yerken, brawl aleyhine gittiği için GTA San Andreas fiziklerini yararına kullanarak taksiye binip binip saldırdın. Attığım videoda, yapmaman gereken ve normal bir şey olmayan animasyonla aradan sıyrılmak, hasar yemeyi engellemek gibi sorunlar yaratıyorsun. Attığım video boyu bir admin seni izliyordu, yaptığın saçma hareketlerden sonra 360 dakika olarak Fear RP sebebiyle cezalandırıldın. Eğer bu olayın tam tersi olsaydı zaten şu an bu şikayette konuşuyor olmazdık. Attığım video öncesinde de düştün, gelip kendin şansını zorladın. Senin yaptığın birçok ihlal varken, bize rahatsızlık veriyorsan bir yetkiliye ulaşırız ya da gitmen adına sana belirli sinyalleri veririz. Verdik. Para bugu, tamirhane bugu gibi bu vakite kadar duymadığım şeyleri yazmışsın. Hesaplarımız V1'e yakın zamandır var, önce karakterlere ve seviyeye, konulara bakarsan böyle saçma bir olayı yazmazdın. Aklına hangi ihlal gelmişse onu yazmışsın zaten, rastgele tuşlara basma  :D

Bir kere düştükten sonra tekrar mahalleye geldiğin olayın başlangıcı;
https://streamable.com/0td5rq
Olayın sonları, aynı hareketler;
https://streamable.com/y7ezyb

#2 - 19.12.2024 00:17
Arkadaşımın bahsettiği konu dışında, bizi bug vesaire yapıyor diye bahsederken OOC ticaret sunucularındaki yazılarını gördük :D :D bizimle olay yaşadığından aceleye düşmüşsün bölgeden bir şeyler alabilmek için. Kendi arkanı toplayamıyorken uzun süredir bulunduğumuz platformda bize çamur atamazsın. Bu olayın konusu açılmışken bu iki görüntüye bakılmasını rica ediyorum.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 19.12.2024 00:30
Arkadaşımın bahsettiği konu dışında, bizi bug vesaire yapıyor diye bahsederken OOC ticaret sunucularındaki yazılarını gördük :D :D bizimle olay yaşadığından aceleye düşmüşsün bölgeden bir şeyler alabilmek için. Kendi arkanı toplayamıyorken uzun süredir bulunduğumuz platformda bize çamur atamazsın. Bu olayın konusu açılmışken bu iki görüntüye bakılmasını rica ediyorum.

Spoiler: GösterGizle

Sonuçlanabilir, discord hesapları bana ait değil. Fake hesap ile iftira atmanız yönetimi kandırmaya girer. Ek olarak şikayet sabah saatlerinde oluşturacağım.

Daha fazla tarafımca yanıt gelmeyecek, dediğim gibi para bugunu yapmaktalar. Yoksa niye türk lirası ile oyun içi bir şeyler alabilecekleri sunucuda bulunsunlar  ::) İronik, sizinle IC olarak düşmanlığa devam edeceğiz. Loglarınızı kontrol ettiklerinde zaten bug yaptığınız ortaya çıkacaktır.

#4 - 19.12.2024 13:23
Rolde bir sorun yok. K&A