Konu: Kenneth McFallan - Matteo Rodriwer - Amber Hagerstrom ~ Birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2024 03:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenneth_McFallan @Sylas Matteo_Rodriwer @Elynn Amber_Hagerstrom@Lichfield

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mxing, Yetkiyi kötüye kullanım, Emotesiz saldırı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kenneth McFallan karakteriyle IC bir sürtüşmemiz oldu beni şehirden uzak biryere götürdü orada indik bana saldırdı bende yumruklayıp adamı düşürdüm ondan önce yoldayken John Krusuzka karakterine SMS üzeri problem olduğunu konum attığım gibi gelmesini söyledim aşağıda ki SS'lerde görebilirsiniz. Karakteri yere düşürdüm ve John karakteri geldi gayet güzel rollüyorduk sonra bir kerede Malibu karakterleri bizi nereden buldularsa gelmeye başladılar ve ekstra olarak Siena Mifir ve Matteo Rodriwer karakteride geldi. Matteo karakteri IC'de hakaretler etti ve o da yaralıya düştü, yaralı konumdayken hakaretler küfürler etti Amber Hagerstrom karakteri emotesiz bir şekilde *nereden bulduysa* bir anda sprey çıkartıp üstümüze sıkıp bizi anime soktu ve diğerleri yumruklamaya başladı. Matteo karakteri ayağı kalktıktan sonra başıma gelip tekrar hakaret tehditler etmeye başladı bende küfürler ettim ve Sylas adlı admin beni 1000 dakika jaile gönderdi 1000 dakika dedğimiz olayı gerçekten ciddi bir suç işlemiş kişiler alır DM atan kişiler bile 300 400 dakika jail yiyorken beni keyfine göre jaile gönderdi. Gerekli adminin uyarılmasını, şikayete dahil olanların Mixng'den cezalandırılmasını ve Amber karakterinin rolün gidişatını bozup emotesiz sprey sıkığı için ekstra cezalandırılmasını istiyorum. Sadece arabadan sprey aldığına dair emote atmış. Öyle bir emote kabul olsaydı eğer savaşlara girdiğimizde silahını eline alır emoteu vermemiz yeterdi. Gece gece herhangi bir rol keyfi bırakmadıkları yetmedi birde 1000 dakika jail bekliyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: John karakterine haber verdiğime dair kanıt
Spoiler: GösterGizle

Amber karakterinin emotesiz sıkmaya başladığına dair kanıt.

Mixing yapıp bir kerede çoğaldıklarını ilk ssten ve sonraki chatloglardan görebilirsiniz. Matteo karakteri yerdeyken küfürler etitğide içlerinde gözükmekte.

Ek açıklamalar(varsa): Matteo karakterinin ettiği küfüleri ve benim yazdığım üç cümle için yediğim jaili görüyorsunuz, gerçekten rol yapma hevesimizi kaçırdılar gerekli cezayı almalarını rica ediyorum

#1 - 18.12.2024 03:39
Şikayetinizi ticket üzerinden Yönetici Şikayeti olarak oluşturun.