Konu: Sante Walter - Ryan White ikilisi ihlalleri  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.12.2024 12:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sante Walter - Ryan White & diablotularz - Ryzxn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda Mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

14. Agresif Rol Kuralları

Sunucudaki illegal rolün dinamiğini oluşturan agresif rollerin taraflara şans tanıması ve oyun düzenini sağlaması adına belirli kural ve düzenlemeler getirilmiştir. Agresif roller aşağıdaki kategorilerde tanımlanmıştır.

14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

6.1) Onaysız Birlikler İçin Baskın Kuralları:
Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 24 saatte iki kez basabilir. Baskın süreleri arasında minimum 1 saat geçmek zorundadır. İki baskın hakkı birleştirilip tek seferde kullanılamaz. Baskın rolü maksimum 20 dakika sürebilir.
Hood Onaylı bir birliğin bölgesini 48 saatte iki kez basabilir. Baskın rolü maksimum 15 dakika sürebilir. Hood Onaylı birlikler masa üyesi olduğundan dolayı baskın yapan birliğe bu yaptığı baskından dolayı IC yaptırımlar uygulanabilir.
Onaylı bir birliğin bölgesi basılamaz. Savaşı Onaylı birlik başlatsa bile yalnızca onaylı bölge dışında karşılık verilebilir, bölge basılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İhlal değil, burada ihlal kelimeleri tekrardan yazıldı. Bu adam ihlalin kim için yazıldığını kendi üzerine alınıp nasıl yapıldığını millete öğretmeye kararlı olan şahsiyet gibi davranıyor. Çünkü yapmadığı ihlal kalmadı. İki kişi bize küfür ettiler, karşılık verdiğimizde ise brawla girdiler. Ve daha sonrasında beni düşürdükten sonra hooda baskın yapmaya geldiler(Ryan White) ve orada arkadaşımı ve beni düşürmeye kalkıştı. Her ikimizi iki kere düşürdükten sonra ise gitmemeye kararlıydı, ne hikmetse oyundanmı düştü? Adminmi götürdü bilmiyorum ama kayboldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Daha iyi bir Vice, daha iyi oyuncular.

#1 - 16.12.2024 22:05
@diablotularz  - @Ryzxn 24 saat içinde savunmanızı yapın.

#2 - 16.12.2024 23:12
Hood baskınıyla ilgili bir alakam yok, brawl rolünün sslerini de görüyorsunuz kanıtlarda. Brawl rolünde problem olduğunu düşünmüyorum, bu adamın birliğindekiler de vuruyor bana. Herkes bir birine girişiyor.

#3 - 17.12.2024 17:01
Ssler dikkatli izlenirse ilk olarak karşı tarafın saldırı uyguladığı, ve saldırıda hatalı emoteler göstererek performanslarını belli ettikleri görünüyor.

#4 - 17.12.2024 19:04
Ssler dikkatli izlenirse ilk olarak karşı tarafın saldırı uyguladığı, ve saldırıda hatalı emoteler göstererek performanslarını belli ettikleri görünüyor.

Merhaba, sadece iki ss'de bulunmaktayım. İki fotoğrafta da tarafımca hatalı emote ve hatalı rol yoktur. Hatalı emote veren sizin birliğinizdeki kişilerdir. Performanslarını belli eden kişiler, hangi birlikten olduğunu belli eden kişiler sizlerdendir.

#5 - 17.12.2024 20:42
Kanıtları ilkten hoddda ilk kimin saldırdığı chatte nasıl birşeyler yaptığınızı atmanızı istiyoprum sonrasındada bir çok ihlal yaptınız şikayet açtım zaten kendileri bulaşıyor ben giderken kanıtları atsınlar

#6 - 17.12.2024 20:43
ben saldırı emotu atmadan önce orda idme bakmasından önce yaptığı şeyi atsın bakalım boşunamı yapmışız direkt niye saldırayım ben bişi yokken

#7 - 17.12.2024 21:51
Gerekli ceza uygulanacak.