Konu: Lucas Caprone - improved deagle şüphesi  (Okunma sayısı 204 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.12.2024 02:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas Caprone @CaSPeR
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.12.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:şikayetlerde gezerken gördüm arkadaş deagle ile kaya kaya oynuyor 0:01 ve 0:03'e bakarsanız anlarsınız
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):bahsi geçen şikayet https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=166375.0 #temizvice

#1 - 12.12.2024 17:00
Basit bir samp mekaniği, improved ile alakası bile yok ve improved'ın ne olduğunu bile bilmiyorum.

Hızlıca nişan alıp a-d yapıyorum, kayma dediğiniz sanırım bu. Nişan alır almaz hızlıca oynarsak normal bir durum, videoda göründüğü gibi hızlıca a-d yapıp oynadığım için kayma olarak anlamış arkadaş, ortada improved ile alakalı bir şey yok ve zaten oyunumda herhangi bir hilede yok. İmproved'ın ne olduğunu bile gerçekten bilmiyorum.

#2 - 12.12.2024 17:55
silahın animasyonu sıfırlanıyor, hilelerden pek anlamam yetkili kararı

#3 - 12.12.2024 19:56
silahın animasyonu sıfırlanıyor, hilelerden pek anlamam yetkili kararı

Yüksek FPS aldığım için bazı sorunlar çıkarabiliyor samp, sonuçta eski bir oyun. Bu yüzden FrameRateVigilante kullanıyorum bu hataları düzeltmek için, fpsiniz yükseldikçe yaptığınız a-d'de hızlanıyor, o da animasyonu bazen iptal edebiliyor fakat Deagle animasyonu zaten kısa bir animasyon.

SA:MP'de yüksek fps alınca bazı hatalar olmasa kurmayacağım bir dosya zaten, bunun yasak olduğunu düşünmüyorum. (bu hatalara hızlı a-d dahil değil, FrameRateVigilante olmasa bile hızlı a-d yapılabiliyor, fps yüksek olduğundan dolayı)

#4 - 25.12.2024 11:46
SAMP fiziğinde mevcut olan bir durum, a-d esnasında oluşabilecek bir durum.