Konu: Shawn Cole (Maskeli 30689)- Dushane Ingram & DM  (Okunma sayısı 155 defa)

#0 - 12.12.2024 01:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @glockdrum34040 - Dushane Ingram - Shawn Cole
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @lonewolf97 - @Valentino  @CaSPeR

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.12.2024 - 01:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pek söylenecek bir şey yok, İC olarak arkadaşlar ile bir rol çeviriyoruz, 2 tane zenci adamların hooduna ''2 kişi'' gelip  /masketak yapıp onlara da bana da ateş açıyor. Herifler ile ilgili bir alakam dahi yok, tanımıyorum etmiyorum. Diğer bir tabirle İC'de kıza niye yan baktın diyip ateş açıyor.  :o

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://prnt.sc/9z5ahUNnDSnS

Spoiler: GösterGizle

MjM4NTE

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 12.12.2024 01:43 Elynn »

#1 - 12.12.2024 01:23
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 12.12.2024 01:26
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 12.12.2024 01:47
Selamlar, böyle bir şikayeti gerçekten açman garip. Tabii siz Departmana girince kendinizi tanrı falan zannedip güvenli bölge ihlali yapabiliyorsunuz. Hoodu basılan arkadaşlar ile alakam yok, ortada bir hood baskını da yok. Bir departman memuru ayrıca ne zamandır illegal bir grup ile birleşip beraber ateş açabilirler değil mi? Eğer bu bir ihlalse arkadaşlar bana şikayet açabilir. IC olarak Larsya_Lyakhenko karakteri kız arkadaşım, kendisi IC olarak ona saldırdığını söyledi, emot olarak attığı (Kameralar tarafından evi çevrelenmekte) Rolünü de gerçekleştirdi. Bu bir dm falan değil, şikayet açman saçma. Tekrardan ekliyorum, hoodu sözde basılan arkadaşlar ek olarak şikayet açarsa ayrı savunma atacağım, onlar ile kesinlikle problemim yok :)  :sampanya:

https://hizliresim.com/qtlx9t5

#4 - 12.12.2024 01:53
Video hakknda şunları da eklemek istiyorum, arkadaş pm üzerinden ilk sıktınız gibi bir şey yazdı. Arkadaş silahını bana doğrulttuğu an doğal olarak arkanda olan arkadaşım bana sıkacağını düşünüp ateş etmeye başlıyor, ilk silahı siz çekmeseydiniz orada sıkıp gidecektik. Hood ihlali için ayrı bir şikayet açmanızı istiyorum, eğer ihlal kapsamında değerlendirilmesini istiyorsanz.

#5 - 12.12.2024 01:55
'' Bir departman memuru ayrıca ne zamandır illegal bir grup ile birleşip beraber ateş açabilirler değil mi? ''

Aracımdan inip karşılık dahi vermek zahmetinde bulunmadım dostum.

DM atacak kadar yeterli bir sebebe sahip değilsin. Daha fazla yanıt ve cevap gelmeyecek.

#6 - 12.12.2024 01:59
Sanırım bu rahatlığın attığım ss'te göründüğü üzere yetkili arkadaş @Sylas olması. Hiç bir yetkili arkadaşın diye insiyatif sağlamaz, bu yüzden bu adamlar yetkili. Öyle bir rol gerçekleştirmişsin ki yanında olan yetkili arkadaş bile şaşırıyor. "Ne yapıyorsun oğlum?" Diyor. Gecenin 2'sinde oyuna sarhoş kafayla girmen hiç iyi bir şey değil. Yeterli savunmamı yaptım. İllegal bir oluşumun üst rütbesiyim, sen kız arkadaşıma IC olarak saldırıyorsun, olayı IC olarak öğreniyorum ve seni bulup yaralıyorum. Böyle olaylar gerçek hayatta yaşanmış şeyler, realistic düşün biraz.

#7 - 12.12.2024 02:11
Şikayet incelendi.

Matteo_Rodriwer karakteri Larsya_Lyakhenko karakterini gece saatinde yaralıyor. Larsya'da konuyu erkek arkadaşına taşıyor ve Matteo Rodriwer karakterini yakalayıp ateş ediyorlar, rolde herhangi bir problem görülmüyor. Deatmatching kural ihlali sayılmıyor.

Geri kalanları rol üzerinde ilerletin. Karakterler ceza almayacak.

@Ponce kimsenin rahatlığı bir başkasının yetkili olmasından geldiğini düşünmüyorum. Burada kararları objektif şekilde veriyoruz, yukarıda sonuçlandırdığımız üzere.

K&A
« Son Düzenleme: 12.12.2024 02:14 Sylas »