Konu: Miguel_Chavez DM  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.12.2024 23:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel_Chavez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ryan_White

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.12.2024 21:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz oraya gelen bir taksici ile rol yapıyoruz sonrasında bu şahıslarla rol yapmaya çalıştığımızda şahıs bize sıkıyor herhangi agresif bir rol yapmadık şahıslara karşı sebepsiz şekilde bize sıkıp DM atıyorlar arkadaşım arkada telefonla konuşuyor telefonla konuşurken önce ona sıkıyor sonra bana sıkıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/k4yf9u6      https://hizliresim.com/adzfi43

Ek açıklamalar(varsa): 1.ss de arkadaşıma deagle ile sıkıyor ss buga girdiği için belli olmuyor 2.ss hasarların kanıtı şahısın ceza almasını istiyorum

#1 - 12.12.2024 00:10
Şahitliği onaylıyorum hatta arkadaşım yaptı diyelimki yapmadıda ben birşey yapmadım sadece telefon konuşuyordum

#2 - 12.12.2024 00:52
@Luxixensss 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 12.12.2024 01:35
Willliam_White karakteri IC sorunlardan dolayı birliğimizden atılmış bir oyuncudur. Arkadaşları ile bir araba dolusu tamirhanemize geldiler, sorular falan sordum işte tamirhane ücretini verdin mi gibisinden yanındaki arkadaşı Ryan_White bana ters ters cevaplar verdi role dahil olmamasına rağmen agresif yapmaya başladı gitmesi için uyardım gitmedi bende sıktım. Daha sonrasında sürekli bizim hood'a geldiler rollerimizi baltaladılar. OOC kin ile açılmış bir şikayet olduğunu düşünüyorum ortada dmlik bir sorun yok, Eğer dm olsaydı arkadaşlar bize karşılık vermek yerine ilk başta şikayet açabilirlerdi.Elimde karşılık verdiklerine dair kanıtlarım mevcut dilerseniz atabilirim.

#4 - 12.12.2024 08:28
Lütfen yalan söylemeyin kanıtlarinizi iletin ters bir cevap vermedik onlarda arkadaşımız değil orada rol yapmaya başladık

#5 - 12.12.2024 09:48
Hiç bir şekilde agresif role girmedik bir araba dolusu dediği 2 kişiyiz ben ve Ryan_White başka kimse yoktu agresif rol yapıtğımıza ters cevaplar verdiğimize dair kanıtlar sunmanı istiyorum ek olarak şahısa yumruk bile atmadık şahıs direkt olarak silaha başvuruyor şunuda söylemek istiyorum bizi bölgesinden uzaklaştırmak istese ilk silahı gösterir uzaklaşın der şahıs silahsız gibi davranıp bir anda bize ateş ediyor

#6 - 12.12.2024 10:31
Yalan söylemelik bir durum yok, burası çocuk oyun parkı değil. OOC kin ile açılmış bir şikayet arkadaşlar tamamen toxic bu yüzden Willliam_White karakterini birliğimizden çıkardık. Olayın ilk anlarına dair bir kanıtım yok maalesef 7/24 video kaydı ile gezemem buna bilgisayarım el vermiyor. Dm atmış olsaydık dediğim gibi geldiğiniz gibi sıkardım sizle rollemezdim bile ayrıca karşılık verdiniz. Bu 2 arkadaşın daha önce cezalarına bakılarak karar verilmesini istiyorum. Ortada DM yok. Başka söyleyeceğim bir şey yok sonuçlanabilir teşekkürler.

#7 - 12.12.2024 18:40
Dostum yediğimiz cezaların çoğu karşılıklıydı Kumarda kaybediyor adam kinlenip açıyor çatışmada düşüyor kendi o kadar ihlali var açıyor ve 3 jail felan yedim onun dışında 2 aydır ceza yemiyordum

#8 - 12.12.2024 18:44
Merhaba birlik oyuncum ile yaşanmış sorundan dolayı yazma ihtiyacı duydum.
William_White karakterini birliğimden pasiflik ve role katılmama konusundan dolayı bilinçli bir şekilde attık.
Şahıs bunun öncesinde Miguel karakteri ile zaten bir sorun yaşamış bu yaşadığı sorun birlikten atılması için gerekli sebeplerden bir tanesiydi. Şimdi şikayete gelicek olursak incelediğim kadarıyla sebepsiz ve anlamsızca bir şikayet oluşturmuşunuz.

Birlik hood'uma gelip "bir taksici ile  rol yapmaya çalışıyorum, sonra bu şahıslarla rol döndürmeye çalıştığım sırada mermi yiyorum"
gibisinden bir yazı yazmışsın. Yukarıdaki ss'de değerli yetkililerimiz görecek olacak ki bir kışkırtma söz konusu.
Daha fazla insanları, yetkilileri meşgul etmeye gerek yok tarafımca daha fazla yanıt gelmiyecek. Bu arada daha şikayet nasıl açılır bilmiyorsun herhalde de zaten neyden şikayet açtığını bilmiyorsun.

#9 - 12.12.2024 19:02
Dostum yalan kanıtlar atma ben onu siz bana sıktıktan sonra yazdım tarih saat ile beraber at kırparak atma