Konu: k&a  (Okunma sayısı 652 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.12.2024 02:52
şikayet konuşulup çözüldü
« Son Düzenleme: 07.01.2025 00:51 fowy el patron »

#1 - 11.12.2024 02:55
şahitliğimi onaylıyorum

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#2 - 11.12.2024 03:23

Spawn koruması diye bir sistem var, god açıp oraya girecek değilim. Spawn kill yapmadığınız bir senaryoda canımı düşürebilirsiniz.
warp kullandığım için pingimin olduğunu da varsayarsak benlik bir sorun yok.

#3 - 11.12.2024 03:26
Böyle bir savunma gerçekleştirmeniz gerçekten gülünç, Siena Mifri karakteri sizle beraber giriyor onun canı azalıyor fakat sizin azalmıyor, siz arkadaşım Theodre_Crosby karakterini vuruyorsunuz yere düşüyor fakat sizin canınız azalmıyor. Savunmanız saçma, ap açık hile kullanıyorsunuz, warptan yana bir sorun olsaydı sizin sıktığınız mermilerde gecikmeli giderdi. Sonuçlanabilir.

OKN

*
#4 - 11.12.2024 03:31
her karakterin senkronizasyonu aynı değil, bunun en büyük değişkeni de ping ve oyun dosyaları zaten.
hatta onun karakterine hiç spawn koruması yansımamış, girdiği salisede canı düşüyor.

#5 - 11.12.2024 03:49
her karakterin senkronizasyonu aynı değil, bunun en büyük değişkeni de ping ve oyun dosyaları zaten.
hatta onun karakterine hiç spawn koruması yansımamış, girdiği salisede canı düşüyor.

:D :D :D https://streamable.com/uk69ut aimin on numara

#6 - 11.12.2024 05:03

Spawn koruması diye bir sistem var, god açıp oraya girecek değilim. Spawn kill yapmadığınız bir senaryoda canımı düşürebilirsiniz.
Merhaba olayla alakam yok fakat senin KOS koruman bitiyor ateş ederek geriye gidiyorsun God olduğun bariz ve bu sunucuda KOS koruması yok Siena'nın can barı gidiyor senin gitmiyor. Alakam yok fâkât söylemek istedim.

OKN

*
#7 - 11.12.2024 05:14

Merhaba olayla alakam yok fakat senin KOS koruman bitiyor ateş ederek geriye gidiyorsun God olduğun bariz ve bu sunucuda KOS koruması yok Siena'nın can barı gidiyor senin gitmiyor. Alakam yok fâkât söylemek istedim.
17 level hesabın var, bu sunucuda uzun zamandır spawn koruması var. bilmediğin şeyler hakkında fikir vermemelisin.

#8 - 11.12.2024 12:41
Spawn koruması aktif olsaydı kaç gündür savaş içerisindeyiz herhangi bir interiora girince benimde canım düşüyor aynı şekilde girenlere sıkınca onlarında canı düşüyor, spawn koruması madem aktifse bizim veya diğer birlik üyelerinin canları neden azalıyor. Diğer arkadaşımın dediği gibi geriye doğru gidip sen sıkmaya başlarken nasıl oluyorda "varsa tabi" kos koruman bitmeden sıkıp adam düşürüyorsun? Admin kararına bırakalım, sonuçlanabilir.

#9 - 11.12.2024 19:04

17 level hesabın var, bu sunucuda uzun zamandır spawn koruması var. bilmediğin şeyler hakkında fikir vermemelisin.

Biz içeride 4 kişiyiz, spawn koruman bittikten sonra geriye doğru çıkıp m4 ile bize ateş ediyorsun ne tuhaf ki bizim adamı düşürüyorsun tabi o sıra 4 tane AK-47 sana ateş ediyor bir gram canın gitmiyor? Kanka savunma yaparak kendini daha komik bir hale getiriyorsun bariz bir şekilde god kullandığın hem belli hemde video da gözüküyor zaten. Olayda bende olduğum için söylemek istedim.