Konu: Jacob_Harper - Brawl Rolünde Silah Çekme  (Okunma sayısı 331 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.12.2024 23:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacob_Harper @Thoronto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Salazar_DeLopez  Jose_Murphy  Tommy_Carterro

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Brawl rolünde Silah ile ateş etmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sözlü tartışırken taraflar geriliyor, yumruklaşmaya başlıyoruz. Videoda göründüğü gibi arkadaşı takip ediyorum interior içine kaçıp bana sıkıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Olayın başı:

Olayın sonu:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.

#1 - 11.12.2024 00:26
@Thoronto 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 11.12.2024 00:38
Şahitliğimi onaylıyorum, herkese iyi roller diliyorum.   :sampanya:

#3 - 11.12.2024 11:05
Şahitliğimi onaylıyorum, şahısın ceza almasını istiyorum.

#4 - 11.12.2024 17:22
Öncelikle selamlar. Rolün gidişatına bakıldığında ilk önce gidiyorum ve Maxvell ismine sahip olan, ic olarak öz amcam gibi sevdiğim, bir çok rolümüz olduğu karaktere. Kişilere selam veriyorum ve bana agresif rol sergiliyorlar, daha sonrasında bende küfür ediyorum. Daha sonrasında ayakçın değiliz gibi şeyler kullanıyorlar ve bende tamam o zaman ben beklerim diyorum. Tam duvara yaslanmaya giderken Miguel karakteri ve yanındaki karakter bana vurmaya başlıyor. Kişiler hem sayı hemde güç olarak benden daha fazla ve iyiler, bunu fark ediyorum ve karakterimin düşüceğini bildiğim için içeriye kaçıyorum. Daha sonrasında ic olarak Jax_Deo karakterini arıyorum ve mekana gelmesi gerektiğini söylüyorum. Biz 2 kişi iken karşımızda 5-6 kişi vardı. Bende brawl rolüne girip düşmek istemedim içeriye girdim, emotemi verdim ve sıktım. Eğer ki brawl rolüne girseydim orada beni düşürürlerdi. Ayrıca attığı 2. kanıt videosundada kişiye silahla sıkmama rağmen hala bana yumruk savurmakta buda çok bariz bir şekilde "Powergaming" ihlaline girmekte. Savunmam bu kadar, ceza almam veya almamama karşın Miguel karakterinin 2. videoda bariz silahlı adama yumruk atması sebebi ile Powergaming ihlalinden ceza almasını istiyorum.

#5 - 11.12.2024 18:52
Öncelikle selamlar. Rolün gidişatına bakıldığında ilk önce gidiyorum ve Maxvell ismine sahip olan, ic olarak öz amcam gibi sevdiğim, bir çok rolümüz olduğu karaktere. Kişilere selam veriyorum ve bana agresif rol sergiliyorlar, daha sonrasında bende küfür ediyorum. Daha sonrasında ayakçın değiliz gibi şeyler kullanıyorlar ve bende tamam o zaman ben beklerim diyorum. Tam duvara yaslanmaya giderken Miguel karakteri ve yanındaki karakter bana vurmaya başlıyor. Kişiler hem sayı hemde güç olarak benden daha fazla ve iyiler, bunu fark ediyorum ve karakterimin düşüceğini bildiğim için içeriye kaçıyorum. Daha sonrasında ic olarak Jax_Deo karakterini arıyorum ve mekana gelmesi gerektiğini söylüyorum. Biz 2 kişi iken karşımızda 5-6 kişi vardı. Bende brawl rolüne girip düşmek istemedim içeriye girdim, emotemi verdim ve sıktım. Eğer ki brawl rolüne girseydim orada beni düşürürlerdi. Ayrıca attığı 2. kanıt videosundada kişiye silahla sıkmama rağmen hala bana yumruk savurmakta buda çok bariz bir şekilde "Powergaming" ihlaline girmekte. Savunmam bu kadar, ceza almam veya almamama karşın Miguel karakterinin 2. videoda bariz silahlı adama yumruk atması sebebi ile Powergaming ihlalinden ceza almasını istiyorum.

Olayın ilk başının kaydıda var, orda bizim işimiz olmasına rağmen arkadaşı uyarıyoruz. Gitmemekte ısrarcı bir şekilde ilk başta kendisi bize küfür ediyor, Bizde bu küfürün üstüne arkadaşı dövmeye başlıyoruz ve arkadaş yine interior içine kaçıyor afk atıyor arkadaşını meta yaparak çağırıyor. Dilerseniz bunun kanıtını iletebilirim.

#6 - 11.12.2024 19:33
Olayın en başının kanıtlarını atıyorum. Agresif rolü kimin başlattığını görebilirsiniz, Afk kaldığını görebilirsiniz, Videonun bazı yerlerinde chat'i de gösteriyorum. Arkadaşını meta ile çağırdığını düşünüyorum çünkü hiçbir yerde telefonla konuşmasına şahit olmadık.Yani dostum bizdede silah var fakat biz ufacık bir olay yüzünden çekip millete sıkmıyoruz. Eğer bu şikayetlerimi çürütecek kanıtı varsa iletebilir. Kanıtlarımın detaylı olarak incelenmesini ve arkadaşın daha önceki cezalarını göz önünde bulundurularak ceza almasını istiyorum.
İyi akşamlar dilerim.

#7 - 11.12.2024 22:03
Bu olayı bu kadar ooc kine dönüştürmenize gerek yoktu... Videolar dikkatli incelenirse zaten geldiğim andan itibaren konuşmalar yok, videonun tamını atarsa ona göre bir şey söyleyeceğim.

#8 - 12.12.2024 00:38
Kanıtlar orjinaldir ve başka kanıtım bulunmamaktadır. Sonuçlanabilir.

#9 - 12.12.2024 18:42
Bu adamlar tamirciler arkadaşlar sürekli gereksiz agresi,f role girişiyor bu adamlarla dün role giren biri olarak adminlerin inceleyip gereksiz agresiften uygulamalaerı lazım onlar yapmazsada Jacob açmalı