Konu: dm - eshadyy memoli  (Okunma sayısı 342 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.12.2024 19:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Memoli - @eshadyy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aranan birisinin numara takibini yaparak konumunu arıyordum. Ağırlıklı olarak mulholland - richman yakınlarında olduğu için oradan geçiyordum. Sonrasında Downtown Vice'a gittiğini gördüm. Oraya yönelirken bu arkadaşlar bir anda önümü kesip sıkmaya başladı. : D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/wlmwz9

Ek açıklamalar(varsa): Chatte bazı yerler aranan kişilerle alakalı olduğu için kapattım. Şikayeti inceleyen yetkili dilerse videoyu tam haliyle, kırpmadan atabilirim.

« Son Düzenleme: 09.12.2024 19:23 dişli bir rakip gösterin bana »

#1 - 09.12.2024 19:09
Tam düştüğün sırada videoyu neden kestiğini açıklayıp videoyu editsiz şekilde atarsan, gereken savunmayı yaparım.

#2 - 09.12.2024 19:11
Tam düştüğün sırada videoyu neden kestiğini açıklayıp videoyu editsiz şekilde atarsan, gereken savunmayı yaparım.

Farklı şikayet açıyordum, linkler karşmış. 5-10 dakika içerisinde link güncellenecek. Savunmanı yaparsın.

Güncellendi. @Memoli
« Son Düzenleme: 09.12.2024 19:14 dişli bir rakip gösterin bana »

#3 - 10.12.2024 16:06
Videoda tam düştüğün yeri neden koymuyorsun? Videoyu editsiz ve o haliyle paylaştığın zaman gereken savunmayı yaparım dedim.

Ayrıca videonun yoldan döndüğün tarafını da koysan zaten şikayet düşecek. Takip ettiğin ortaya çıkacak diye koymuyorsun.
« Son Düzenleme: 10.12.2024 16:55 Memoli »

#4 - 10.12.2024 17:45
Videoda tam düştüğün yeri neden koymuyorsun? Videoyu editsiz ve o haliyle paylaştığın zaman gereken savunmayı yaparım dedim.

Ayrıca videonun yoldan döndüğün tarafını da koysan zaten şikayet düşecek. Takip ettiğin ortaya çıkacak diye koymuyorsun.

Editli halini paylaşma sebebimi, şikayeti incelen yetkiliye atabileceğimi zaten söyledim.

Alıntı
Aranan birisinin numara takibini yaparak konumunu arıyordum. Ağırlıklı olarak mulholland - richman yakınlarında olduğu için oradan geçiyordum. Sonrasında Downtown Vice'a gittiğini gördüm.

Neden dönüp oradan geçtiğimin kanıtı: GösterGizle

Buradan u atıp düz devam ederken siz önüme kırıp dm atıyorsunuz.

Hala video diye tutturursan atarım fakat bu ss yeterli oluyor. Savunma yapmamak için çabalıyorsun. : D
« Son Düzenleme: 10.12.2024 17:48 dişli bir rakip gösterin bana »

#5 - 10.12.2024 20:41
@Memoli @eshadyy 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#6 - 11.12.2024 15:39
Merhaba, videoyu izlerken, Darkeem Love karakteriyle Vicewood'un arka tarafında kalan yoldan Vicewood yazısına kadar geldik. Kieran Fletcher Vicewood'un rampasından çıkıp bizi fark etti sanırım, sonrasında peşimize takıldı. Bir baktık bizi takip ediyor. Yolun oradan dönüp dönmediğini kontrol ettik ve evet, döndü. İki karakterin de aranması olmamasına rağmen, inatla bizi takip etti ve bu sebepten dolayı vurduk. Videonun öncesini paylaşmadığın için, sanki biz aniden indik ve sana ateş ettik gibi bir izlenim oluşturuyorsun. Aranan birini takip etmiyordun, direkt olarak bizi takip ediyordun. Videoyu tam haliyle paylaşırsan yolun ortasından döndüğünü de görebiliriz. Ayrıca ccmy'da atmışsın, "şunlara bir şey yapsınlar, şikayet patlatayım" şeklinde bir yaklaşım sergilediğin belli oluyor.

https://streamable.com/75892g

#7 - 11.12.2024 17:22
Merhaba, videoyu izlerken, Darkeem Love karakteriyle Vicewood'un arka tarafında kalan yoldan Vicewood yazısına kadar geldik. Kieran Fletcher Vicewood'un rampasından çıkıp bizi fark etti sanırım, sonrasında peşimize takıldı. Bir baktık bizi takip ediyor. Yolun oradan dönüp dönmediğini kontrol ettik ve evet, döndü. İki karakterin de aranması olmamasına rağmen, inatla bizi takip etti ve bu sebepten dolayı vurduk. Videonun öncesini paylaşmadığın için, sanki biz aniden indik ve sana ateş ettik gibi bir izlenim oluşturuyorsun. Aranan birini takip etmiyordun, direkt olarak bizi takip ediyordun. Videoyu tam haliyle paylaşırsan yolun ortasından döndüğünü de görebiliriz. Ayrıca ccmy'da atmışsın, "şunlara bir şey yapsınlar, şikayet patlatayım" şeklinde bir yaklaşım sergilediğin belli oluyor.

https://streamable.com/75892g

He kanka işim gücüm yok size şikayet açmak için böyle boş şeylerle uğraşıyorum. Videoda ve benim attığım ss'de de gözüküyor; Durduğum yerde numara takibi yapıyorum, sonra u atıyorum.
Her neyse, zaten savunmanı yapmışsın. @Gerath

#8 - 11.12.2024 18:40
Ek olarak videoyu fazla kesmişsin. Geldiğimi anlamanız ve videoyu kesmeniz esp kullandığını fazlasıyla belli ediyor. Tam videonu atsana sen bir  :D

#9 - 11.12.2024 21:49
Ek olarak videoyu fazla kesmişsin. Geldiğimi anlamanız ve videoyu kesmeniz esp kullandığını fazlasıyla belli ediyor. Tam videonu atsana sen bir  :D
Sen tam düştüğün sırada videoyu kesmişsin, at dedim atmadın. Kendini akladın mı bizi sorguluyon