Konu: Dimitri Watterson - Troll - Yetersiz oyuncu profili.  (Okunma sayısı 97 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.12.2024 09:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @TunaUygun123
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Abaddon @moskitros @nazzynaz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.12.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 

Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş 04.12.2024 tarihinde birlik üyeleri tarafından CK ediliyor, üzerinden bir gün geçiyor ve gelip hood'da card dm vesaire atıp ihlaller zincirinde  bulunup benle daha önce role girmemesine rağmen "Adolf'da silah var, şunda silah var" diyip APB kaydı açtırıyor. 3 gündür kovalanıyordum. IFM'den ve oyun içi yetkililere ulaşmama rağmen APB silinmedi. Şikayet açılmam istendi ama afk iken göz altı atılmışım son olarak. CCTV kayıt sebebim şu şekilde, o sıra @Apollon tarafından izleniyordu rol. Etrafımda pd de vardı, arkadaşla role girmeyi reddettiğimizi pm üzerinden durumu anlatarak PD ekibine bildirdik. Sıktığımı gördüler orada bulunan PD arkadaşlar ama duruma hakim olduklarından dolayı role girmediler benimle. Ocean docs da düşürdüm sonrasında zaten olay sonlandı. Apollon'da konuya vakıftır zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Göz altı işlemi iptal edilmesini talep ediyorum. Rolün bir kere baştan aşağı dellenmesi gerekiyor zaten adam ck olmuş bir önceki akşam, APB kaydı silinsin arkadaşta yetersiz oyuncu profili kapsamında cezalandırılabilir. Tam 3 gündür rol yapamıyorum, şakasız.

« Son Düzenleme: 08.12.2024 14:54 Joel_Miller »

#1 - 08.12.2024 14:50
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 09.12.2024 07:18
Kişi yasaklandığı için şikayet K/A.