Konu: Pablo_Tafalla ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 59 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.12.2024 02:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pablo_Tafalla

Olaya dahil olan şahit karakter adı: William White

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 8.12.2024 2:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear rp + yki+ refuse rp + ic dolandırıclık ( Rolü bir şekilde yapmadı) +

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşla beraber kumar oynuyorduk sahilde elimizdeki kartlar ile parayı vermek istemedi uzun süre rica ettim ama totem vesayre diye yalanlar söyledi toplu dolandırmaya çalıştoı bende kazandığım parayı ver sonra devam edelim dedim çok ısrar etti haksızken birde sözünün sonuna amına gibi hakaretler ekkleyince arkadaşım sesleri duyup yanıma geldi videoda üste flash var arkadaşım oradan izliyordu vermediğini görünce indi bizde onu dövdük üstünü aramaya çalıştıiğımda ne yaparsam yapayım reddeti ve rolu reddetmiş oldu bunları yaparkende iki kişiye karşı küfür ediyor tabiki korkmuyor hiç bir şekilde sonrasında ayaklanıp koşuyor zıplıyor arabasının yanına gidip silah alıp bize sıkıyor akla sığıyoırmu o kadar dayak yemişken rahatca koşup öyle yapmak

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşın hiç bir insiyatife tabi tutulmasını istemiyorum

#1 - 08.12.2024 02:58
Herkese iyi geceler. Arkadaşlar arabada silahımın olduğunu bile bile bana saldırıyor ayrıca orası kumarhane değil ve 25000 dolara kadar dolandırmak serbest ve sana paranı vericem dediğim halde saldırıyorsun gereksiz agresif rol yapıyorsun iyi günler.

#2 - 08.12.2024 03:30
Şikayeti inceledim, orası kumarhane değil ve 25.000$'a kadar dolandırabilir. Buraya kadar bir sorun yok fakat rolün devamında üst araması red edilmesi ve yaralı kural ihlalinden dolayı gerekli ceza verilecek, gelecek sefer daha dikkatli olalım ve kuralları gözden geçirelim, iyi forumlar.