Konu: Maskeli_58598 Dm. yetersiz oyuncu profili.  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2024 22:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Görselde mevcut.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görselde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Elemanı tanımıyorum. Elemanla hiçbir rolüm yok geldi sıktı. Sivil karakterle ne gibi bir kin geçmişi var merak ediyorum, boş elemanların sunucuda böyle elini kolunu sallayarak gezip dm atması gereksiz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.imgyukle.com/2024/12/07/CiecAQ.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.12.2024 00:24
Link kırılmış, görsel linkini 24 saat içerisinde yenileyin. @spyixgod

#3 - 08.12.2024 01:58
@Memoli 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#4 - 08.12.2024 14:38
Leonard Green adlı arkadaşa silah verecekti, biz de (Araba da 3 kişiyiz, 1'si Leonard Green) beraber takılıyorduk sonrasında Leonard Green karakterini arabasına çağırdı, sonra;
"Adamlarına söyle gelmesinler"
"Sen konuşma şoför"
diye hitamlarda bulundu. Eğer bir sivilsen bir çeteci karakterlere FEAR yapmayı öğrenmelisin, sivilsin diye dokunulmaz olacakta değilsin.

Arkadaş bu yüzden dolayı vuruldu, kışkırtma odaklı oynarsan sonucunun başka bir şey olmasını da beklememelisin. İyi forumlar.

#5 - 08.12.2024 16:50
Onaylı hoodda ya da korku rolü sergileyeceğim bir mekanda/bölgede değiliz. Leonard, Meave karakterinin yakın arkadaşı ondan neden korksun? Sen konuşma şöför dedi diye kimseyi vuramazsın. Sunucu kurallarında DM'in açılımını öğrenmeni tavsiye ederim. Sivil bir karakter yönetiyorum evet. Silah ile seni vurmasını bende biliyorum merak etme. Gerekli cezayı alırsa sevinirim.

Sonuçlanabilir. @Gerath

#6 - 08.12.2024 16:54
Silah ile seni vurmasını bende biliyorum merak etme.

Sonuçlanabilir. @Gerath

:D

#7 - 08.12.2024 21:30
Onaylı hoodda ya da korku rolü sergileyeceğim bir mekanda/bölgede değiliz. Leonard, Meave karakterinin yakın arkadaşı ondan neden korksun? Sen konuşma şöför dedi diye kimseyi vuramazsın. Sunucu kurallarında DM'in açılımını öğrenmeni tavsiye ederim. Sivil bir karakter yönetiyorum evet. Silah ile seni vurmasını bende biliyorum merak etme. Gerekli cezayı alırsa sevinirim.

Sonuçlanabilir. @Gerath

Leonard Green karakteriyle her gün rol yapıyorum seni bir defa gördüm arkadaşım. (OOC ile IC'yi karıştırmamalısın) Fear RP yapman için sadece onaylı hood içerisinde olman gerekmez, eğer 3 tane siyahi ile kışkırtıcı şekilde konuşursan olacakları da göz önünde bulundurman gerekir. Dediğim gibi tek başınasın ve ilah olmadığına göre, SİVİL KARAKTER yönettiğine göre de bunlara göre rol yapman gerekir. Başka bir ileti atmayacaksa sonuçlanabilir.

#8 - 08.12.2024 21:32

Sonuçlanabilir. @Gerath

Ek olarak silah vereceğin karakter Leonard Green, yani yanında olan karakterlerde sütten çıkmış akkaşık olmayacağına göre, buradan da mantık yürütebilirisin. Ama bu mantığı senin yürüteceğini sanmıyorum. Sivil karaktersem zenciler ile istediğim gibi tilt eder trash atarım mantığı ile ilerle sen.

#9 - 08.12.2024 23:24
Yapılan savunmaya göre ucu açık şeyleri netleştirelim o halde. Maddelerle sıralayacağım ki soru işareti oluşmasın.

-Orada üç siyahi karakter var ise şoför dediğime göre sadece bir kişiye yönelik konuştuğum aşikar.

-Adamların gelmesin dememin pekte büyültülecek bir yanı yok. Karakterin kendi evi, girecek kişiyi belirlemiş sadece. Bu söylemde kışkırtıcı, iğneleyici bir şey göremiyorum.

-Ayrıca şoför denilen karakter silah göstermemiş, bıçak göstermemiş. Ki Brawl rolüne girişebileceği bir ortamı bile yaratmamışken bana laf attı vurdum diye bir savunmanın saçmalığını hiçbir şey değiştirmez.

-Sırf sayı çokluğu var diye durduk yere kimseye fear yapacak değilim. Olaya bütün karakterler dahil olur, üzerime yürür, ortam gerginleşir işte o zaman fear yapılması gerekir. Seninle birebir atışmamızda karaktere zarar verebilecek bir söylemin, tehdit olması açısından ona gösterdiğin (bıçak, silah, sopa) bir şey olmamışken fear yapması gerekmez.