Konu: [26.10.2019 - Laelim Polk] Refuse RP, Non-Rp, Powergaming  (Okunma sayısı 138 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.12.2024 20:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Laelim_Polk @vynexia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.12.2024, 20:09

PowerGaming

Alıntı

3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

13.2. Polise Karşı Korku Rolleri: Departman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı Fear-RP zorunluluğu bulunur. Kişiler polise itiraz edebilir, hakkını arayabilir, direnebilir lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Departmana gelip aranma kaydı olup olmadığını sordu. İsmini sordum söyledi, Laelim Polk'un HR olarak arandığını gördüm, ellerini kaldırması için uyardım departmandan kaçtı HR olduğu için dışarda kovalarken taserle vurdum, üstüne tackle attım. Ardından hiç bir şey olmamış gibi bisikletine binip kaçtı. Ardından şikayet açacağımı bildirdim belki geri gelir diye ama o uyarıya da uymadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Taser Etkisi nedir spoiler içinde:
Spoiler: GösterGizle
 1. Kas Kontrolünün Kaybı (Nöromüsküler İnkapasitasyon)
Taser, hedefe elektroşok gönderir ve bu şok kasların istemsizce kasılmasına yol açar. Bu durum, kişinin hareket etmesini zorlaştırır veya tamamen engeller.
2. Ağrı
Taser darbeleri genellikle ağrılıdır. Şok sırasında kaslar şiddetli bir şekilde kasıldığı için kişi yoğun bir acı hissedebilir.
3. Geçici Şaşkınlık
Taser etkisi altında olan bireylerde kısa süreli bilinç bulanıklığı ve şaşkınlık yaşanabilir. Bu, kişinin duruma odaklanmasını ve direnç göstermesini zorlaştırır.

#1 - 05.12.2024 20:29
aramızda mesafe vardı, attığın taser bisikletten düşürmedi bende kaçtım. Burada yanlış bir şey yok, şikayetin mantığını çözemedim, aranma kaydım olduğunu gördüğünde üzerime bir anda koşmaya başlayınca kaçmamda gayet normal diye yorumladım.

#2 - 05.12.2024 20:30
https://i.hizliresim.com/azbwyk2.png koyduğun fotoğrafta aramızdaki mesafe zaten ortada, oradan taser atıp nasıl tutmasını bekliyorsun ki?

#3 - 05.12.2024 20:33
https://i.hizliresim.com/azbwyk2.png koyduğun fotoğrafta aramızdaki mesafe zaten ortada, oradan taser atıp nasıl tutmasını bekliyorsun ki?

O fotoğrafı sen kaçtıktan sonra aldığımı sen de biliyorsun. Sste tackle attığım da gözüküyor dibindeydim. Tackle uzaktan atılmıyor senin aksi kanıtın varsa beklerim. Tackle emote u herşeyi gösteriyor. Söyleyeceklerim bu kadar

#4 - 05.12.2024 20:36
Şahıs Powergaming ihlalinden cezalandırılacak.