Konu: Çıkmaz sokağa girmiş bir şikayet?  (Okunma sayısı 562 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.12.2024 23:24
illegal değiliz, marshall karakteriyle bir alakamız yok
bize ateş açıldı bizde polise ateş açankarakteri şikayet ettik
o zamanda fear rp girer role sen silahla ateş açan adamı nasıl şikayet ediyon veya adamdan kaçıyon?

#11 - 02.12.2024 23:26
merhaba, illegal falan değilim, bize durduk yere ateş açtınız ve sizi şikayet ettik, illegal unsurları devletimizin envanterine geçirdik, iyi forumlar.
ha bu arada mahalleyi basıp jail yiyen arkadaşlarınız zaten logdan görülür logdan görülmeyeceğini felan sanıyosanız ayrıca ordaki polis memuruna pm den ulaşılıp olayın içinde olduğunuzuda şahitlemek o kadar zor olmaz :D

#12 - 02.12.2024 23:29
Arkadaşların mahalleye gelip sürekli illegal yasağı fırsat biliip agresif roller sergileyen willofield ve bir diğeride bu arkadaşlar masummuş gibi davranıp sonrasında millete saldıran değişik tipler discord sesteyken arkadaşımın muhbir rolü yapıyolar demesiyle beraber hızlıca ic hapis te /b chatinden arkadaşları marshalle illegal misiniz diye sordum ve evet cevabını aldık ss de mevcut ve aynı zamanda dc seste olduğumuz armando da zaten ss alıp göstermiş kieranın muhbircilik yaptığını
arkadaşlar dcde sesli olarak mix yaptığını itiraf etmiş, ceza almasını istiyoruz
dediğim gibi marshall karakteriyle bir bağlantımız yok
apğosdfğaspdfoas okuma yazmanda yok herhalde demişimki muhbir rolü yapıyolar dedi demişim bunda mix yok ayrıca olduğu zaman jaildeydim? /b chatinden marshalle ssinizi aldım boş yere yok marshalle alakam yok felan dmeyin sslerde marshal sizden olduğun söylüyor
marshall karakterinin rolde bizimle bir bağlantısı olduğunu göremiyorum, sadece b chatten yazışmalar var

#13 - 02.12.2024 23:32
Merhaba, olaya açıklık getirmek istiyorum. Arkadaşlar ile /B üzerinden sohbet ediyorduk. Ping'im vardı ve üstteki mesajlara cevap vermek istemiştim. Ping'den dolayı mesajlar sonradan gitmiş. Arkadaşların silahı gitmiş, bana /b üzerinden silahın parasını istiyoruz muhabbeti yapıldı. Hee aynen dedim. Fakat internet sorunumdan dolayı mesajlar sonradan düştü, Keiran ve Gustavo karakteri ile ıc bir bağlantım bulunmuyor. Tamamen doğaçlama gerçekleşen bir rol. Ayrıekten Travis benim ıc olarak düşmanım zaten

#14 - 02.12.2024 23:36
Travis karakteri ile IC olarak düşmanız

#15 - 02.12.2024 23:36
o zamanda fear rp girer role sen silahla ateş açan adamı nasıl şikayet ediyon veya adamdan kaçıyon?
kardeşim zaten fear rp yapacak silah gördüğü zaman kaçacak, veya birisi biyere sıkıyorsa polis falan çağırması normal şeyler

#16 - 02.12.2024 23:40
Ayrı olarak arkadaşlar ooc şekilde kin gütmekte o rollerin üstüne böyle şeyler yapıyorlar, burası gerçek hayat değil bir oyun lütfen bu tür davranışlar sergilemeyin
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

şimdi bunu anlamadım, ben şikayetin neresindeyim. Birlik lideriniz ile PM'leştik hatta çok güzel rol döndü falan diye, sonrasında forum tanıtımınza yorum bıraktım. Ne yani şimdi bu? @forrmat bi açıklarmısın

#17 - 02.12.2024 23:45
Arkadaşların son 1-2 saatteki loglarının incelenmesini istiyorum eğer marshall ile tek bir pm konuşmaları rolü yok ise şikayeti geri çekeceğim fakat var ise yönetimi kandırmaya çalışmaktan da ceza almalarını istiyorum
sorun yok bakabiliriz, ikisi ile de herhangi bir şekilde PM konuşması veya OOC bir konuşma geçmedi

#18 - 02.12.2024 23:51
Merhaba, olaya açıklık getirmek istiyorum. Arkadaşlar ile /B üzerinden sohbet ediyorduk. Ping'im vardı ve üstteki mesajlara cevap vermek istemiştim. Ping'den dolayı mesajlar sonradan gitmiş. Arkadaşların silahı gitmiş, bana /b üzerinden silahın parasını istiyoruz muhabbeti yapıldı. Hee aynen dedim. Fakat internet sorunumdan dolayı mesajlar sonradan düştü, Keiran ve Gustavo karakteri ile ıc bir bağlantım bulunmuyor. Tamamen doğaçlama gerçekleşen bir rol. Ayrıekten Travis benim ıc olarak düşmanım zaten
Ping değerlerin gayet normaldi yönetim bunu da görecektir daha fazla ileti atılmasın ve şikayet sonuçlansın sizi karakterinizle baş başa bırakıyorum

#19 - 02.12.2024 23:54
Ping değerlerin gayet normaldi yönetim bunu da görecektir daha fazla ileti atılmasın ve şikayet sonuçlansın sizi karakterinizle baş başa bırakıyorum
olum bak oyun oynuyorsun burda yok karakterinizle baş başa bırakıyorum falan? ne anlatıyosun olum sen kaç yaşındasın da böyle konuşuyosun orda zaten 50 tane adam /b den yazı yazıyordu