0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güvenli Bölge İhlali, Brawl İhlali, DM.
Böyle bir güvenliğin olması saçma, şato koruyorcasına işletme koruyorsunuz. Olduğunuz alan güvenli bölgede, ayrıca Jamie bizim ekipten değil, Ganton ekibinden.
Alıntı yapılan: Khort - 01.12.2024 01:26Böyle bir güvenliğin olması saçma, şato koruyorcasına işletme koruyorsunuz. Olduğunuz alan güvenli bölgede, ayrıca Jamie bizim ekipten değil, Ganton ekibinden. İlk sen silah çekiyorsun farkındaysan arkadaşının attığı sslerde gözüküyor zaten. Uzaktan senin silah çektiğini görüyorum ve arkadaşım bana sms attı bende sıkma gereği duydum sana. Sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: veenseytheunconquerable - 01.12.2024 01:28Alıntı yapılan: Khort - 01.12.2024 01:26Böyle bir güvenliğin olması saçma, şato koruyorcasına işletme koruyorsunuz. Olduğunuz alan güvenli bölgede, ayrıca Jamie bizim ekipten değil, Ganton ekibinden. İlk sen silah çekiyorsun farkındaysan arkadaşının attığı sslerde gözüküyor zaten. Uzaktan senin silah çektiğini görüyorum ve arkadaşım bana sms attı bende sıkma gereği duydum sana. Sonuçlanabilir.Yukarıdan ateş yedim ve tüfeğimi alma niyeti duydum. Kanıtlayacak bir görüntün varsa sunabilirsin, iyi forumlar.
Alıntı yapılan: Khort - 01.12.2024 01:30Alıntı yapılan: veenseytheunconquerable - 01.12.2024 01:28Alıntı yapılan: Khort - 01.12.2024 01:26Böyle bir güvenliğin olması saçma, şato koruyorcasına işletme koruyorsunuz. Olduğunuz alan güvenli bölgede, ayrıca Jamie bizim ekipten değil, Ganton ekibinden. İlk sen silah çekiyorsun farkındaysan arkadaşının attığı sslerde gözüküyor zaten. Uzaktan senin silah çektiğini görüyorum ve arkadaşım bana sms attı bende sıkma gereği duydum sana. Sonuçlanabilir.Yukarıdan ateş yedim ve tüfeğimi alma niyeti duydum. Kanıtlayacak bir görüntün varsa sunabilirsin, iyi forumlar. Neden yalan atma gereği duyuyorsun? Arkadaşının ssi olmasa admin buna inanabilirdi ama arkadaşının attığı sslerde ben sıkmadan silahını aldığın gözüküyor.çatışma tam bundan sonra başlıyor