Konu: [29.11.2024 - Dwayne Tyrone, Danny Sevillaz, Paul Hope] Fear-RP  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2024 01:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne Tyrone, Danny Sevillez, Paul Hope / @bSwoxy, @hzbekoo, @shque

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Naheim Reese

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.11.2024 - 23:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, arkadaşlar evimi basmaya çalıştı ben de kendimi korudum. Silah çektiğim halde ölümsüz gibi sopalarla saldırdılar kuralda belirtildiği gibi yapılan yasak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 29.11.2024 01:25 kill4you »

#1 - 29.11.2024 02:12
:D Yok ya öylemi olmuş ricardo adlı yetkili de olaylara şahittir arkadaşlar illegal yasağımızı bildiği halde illegal rol yapıp agresif tutum sergilediler ayrıca tüm roller silindi tanışmaya kadar ricardo adlı yetkiliye sorulup tanışılabilir arkadaş kendisini akıllı zannetmişki yok evimi bastılar felan filan

#2 - 29.11.2024 11:58
Arkadaşım iki gün önce illegal yasağınız olmasına rağmen sokağa gelip ilk agresif rolü siz yaptınız bunun kanıtları ben de mevcut. O yüzden algı yapmana gerek yok sen zararlı çıkarsın. Zaten şikayetin onunla bir ilgisi yok. Razy geldi ve konuştuk günün sonunda yanlış gördüğünüz olaylar için şikayet açabilirsiniz dedi. Burada silahlı ve ateş eden birine sopa ile saldırıyorsunuz belirtildiği üzere gerçek dışı ve ihlal.

#3 - 29.11.2024 20:09
Danny sevillaz adlı arkadaş banada aynısını yapıyordu fear rp falab yapmıyor bu arkadaş

#4 - 30.11.2024 21:27
 @bSwoxy  @hzbekoo  @shque  Kısa bir süre içinde savunmalarınızı yapmalısınız.

#5 - 30.11.2024 21:37
Yoruma iki üç tane fear rp yazan eleman olmuş owmsjsksm rol bilmeyip illegal yasağa uymayan adamlar rol bilgisi soruyo burda  ayrıca sen ilk illegal rolü yaptınız demişsin illegal rolü ben yapmadım luca yaptı sizin mahallenizdeki Luke Cage telefondan arayıp ic olarak yok mahallenizi asarım keserim diye tehdit etti girdik mahallenize dışarıya çıkamadınız

#6 - 30.11.2024 21:44
Danny Sevillaz haklıdır.Ic yollar ile bizim mahallemize salladılar.Gittik etrafta yoktular.Bizi illegal role zorlayan onlar forum açanlar onlar.

#7 - 01.12.2024 01:17
Şikayeti inceledim, aktif çatışma başlanıyor ve silah tutan bir adama sopalarla girişmeniz nekadar realistik ve kurallara uygun? Herhangi bir ihlali varsa bize yönelmeniz gerekiyor ve oyuncu şikayeti açmalısınız sopayla silahlı bir adama saldırmanız kural ihlali, gerekli ceza verilecek.