Konu: [27.11.2024 - Jacop Harper] Refuse RP  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2024 00:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacob Harper / @Thoronto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2024 - 23:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, gerçekleşen brawl rolde karşı taraf kaybettiğini anladığında AFK atarak yaralıya düşmemeye çalışıyor bunun yanı sıra yaralı bir şekilde yerde yatarken asla iletişime girmiyor. En azından baygın olduğunu belli edebilirdi. Role uymadığını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/hgg8vf

Ek açıklamalar(varsa): Video biraz uzun olduğu için hızlandırdım eğer düz halini atın derseniz paylaşabilirim.

#1 - 28.11.2024 00:54
Videodada çok bariz bir şekilde emote ihlali yaptığı belli oluyor, ihlal yaptığı için alta gidiyorun şablonu kopyalıyorum ve şikayetimi açınca rolümü yapmak için döndüğümde gitmiş oluyor. Eğer ki gitmeseydi hurtuma geçip RK rolüme devam ederdim. Sadece yaptığı ihlale karşın şikayet açtım ve geri oyuna döndüm.

#2 - 28.11.2024 00:56
Hata olduğunu düşünüyorsan şikayet açabilirsin. Rol esnasında oluşturman çok mantıksız ben senin şikayet açmanı aktif rolde beklemek zorunda değilim. Sırf bu yüzden az kalsın PD tarafından yakalanıyordum anlamsız bir şekilde poliste bana car-jack atıyor her neyse. Sonuçlanabilir.

#3 - 28.11.2024 01:20
Kendisi ile konuşarak birebir çözdük şikayetimi geri çekiyorum.

#4 - 28.11.2024 11:18
K&A