Merhaba,
İlk olarak savanna model arabada duranlarla bir ilgi alakam yok, onların yaptığı non rpyi benim üstüme yıkamazsın bu çok mantıksız kalır. Benim kaldırıma çıkmamın bir başka sebebiyse acele yetişmem gereken bir rol olduğu için hızlıca reklam verip kimseyi rahatsız etmeden çıkıp gitmektir, kimsenin arabasına kasten vurmadım ya da kimseyi kasten ezmedim internet problemlerinden ya da samp senkronizasyonlarından ötürü senin ekranında karşı bu tarz görüntüler elde etmiş olabilirsin zaten tam olarak bir arabayı ittirip daha sonrasında seni ezdiğimin tam bir kanıtı yok sanırım elinde ek olarak alt karakterimin bir ssini bırakmışsın açıkçası buna da anlam veremedim şikayet açmak için belli bir süre sınırı olması gerekiyor diye hatırlıyorum sonuç olarak olay taze yaşanmışken senin şikayet açman gerekiyordu sen sadece kin besleyip elinde olan kozu şimdi kullanmak istemişsin yapmış olduğun başlı başına bir hata, alt tarafı oyun oynuyoruz kimsenin kimseye karşı kin tutmasına gerek yok alt karakterimde yazmış olduğum yazıyı arkadaşıma pm üzerinden yazacaktım o esnada pmden konuşuyorduk fakat olayın dalgınlığı ve ani yazım hatamla beraber t den yazmışım ve chate düşmüş hemen fark edip /b den wg diye belirttim ama siz de olayın trajikomikliğinden yararlanıp b den bir sürü random attınız iş şimdi kin beslemeye gelince elindeki ssi kullanarak fazladan ihlal olsun diye koymuşsun yaptığın hoş değil. Kimsenin rolünü baltalamak yakışıkalmaz eğer bilerek bir hatam olduysa özür dilerim iyi roller.