Konu: [26.11.2024] Zed Segalowitch / Retarted RP - Car Ramming  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2024 20:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zed Segalowitch / @sehmuscan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.11.2024 / 19:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savanna markalı araçta bulunan Mateo Calero, Roman Colorado ve Lydia Cattaneo isimli karakterler tamamiyle non rp bir izlenim bırakacak şekilde reklam verme alanına araçla girip kaldırım üstünde araçlarıyla reklam atıyorlar, chatte Lydia isimli karakterin "verdim" demesinden anlaşılıyor bu zaten. Peşisıra Sultan markalı araç kullanan Zed Segalowitch oraya geliyor, Savanna'ya arkadan yapışıp gaza basarak onları ileri ittirmeye çalışıyor ki kendisi de aynı şekilde reklam verebilsin. Ben de rol esnasında onların bana çarpacağını söyleyerek, uyarıyorum. Sonrasında gereksiz bir şekilde, tamamiyle emote'suz ve rolle alakasız şekilde aracıyla beni ezip devam ediyor. Zed tamamiyle troll, yan karakteri Archie ile yaptığı bir rolü de ss olarak bırakacağım buna dair.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Şikayet konusundan bağımsız, şahısın trollediği fotoğraflardan sadece birisi;

Ek açıklamalar(varsa): Size o esnada yaptığınız şeyler eğlenceli gelebiliyor olabilir, fakat bazılarının rolünü baltaladığını unutmadan yaparsanız daha iyi olur. Konuyu ilgileyecek yetkililere teşekkür ederim, kolay gelsin şimdiden.

#1 - 26.11.2024 21:05
Merhaba,

İlk olarak savanna model arabada duranlarla bir ilgi alakam yok, onların yaptığı non rpyi benim üstüme yıkamazsın bu çok mantıksız kalır. Benim kaldırıma çıkmamın bir başka sebebiyse acele yetişmem gereken bir rol olduğu için hızlıca reklam verip kimseyi rahatsız etmeden çıkıp gitmektir, kimsenin arabasına kasten vurmadım ya da kimseyi kasten ezmedim internet problemlerinden ya da samp senkronizasyonlarından ötürü senin ekranında karşı bu tarz görüntüler elde etmiş olabilirsin zaten tam olarak bir arabayı ittirip daha sonrasında seni ezdiğimin tam bir kanıtı yok sanırım elinde ek olarak alt karakterimin bir ssini bırakmışsın açıkçası buna da anlam veremedim şikayet açmak için belli bir süre sınırı olması gerekiyor diye hatırlıyorum sonuç olarak olay taze yaşanmışken senin şikayet açman gerekiyordu sen sadece kin besleyip elinde olan kozu şimdi kullanmak istemişsin yapmış olduğun başlı başına bir hata, alt tarafı oyun oynuyoruz kimsenin kimseye karşı kin tutmasına gerek yok alt karakterimde yazmış olduğum yazıyı arkadaşıma pm üzerinden yazacaktım o esnada pmden konuşuyorduk fakat olayın dalgınlığı ve ani yazım hatamla beraber t den yazmışım ve chate düşmüş hemen fark edip /b den wg diye belirttim ama siz de olayın trajikomikliğinden yararlanıp b den bir sürü random attınız iş şimdi kin beslemeye gelince elindeki ssi kullanarak fazladan ihlal olsun diye koymuşsun yaptığın hoş değil. Kimsenin rolünü baltalamak yakışıkalmaz eğer bilerek bir hatam olduysa özür dilerim iyi roller.

#2 - 26.11.2024 22:07
Aracı kullanan olarak yazmayı düşündüm elimde herhangi bir video kaydı mekan açılışı için reklam atmaya gitmiştik bende Discord üzerinden reklam metnine bakıyordum ayrıca reklam vermek için kaldırıma çıkmak zorunda kalıyorum çünkü maalesef kaldırım üzerinden reklam verilemiyor elimde chatlog kanıtları olması gerek eğer varsa ortamın troll olmadığına dair ss kanıtları atabilirim.

#3 - 26.11.2024 22:12
https://hizliresim.com/7gmy6xh
https://hizliresim.com/ob2ekad
https://hizliresim.com/7o9swko
Not:Ortamda kesinlikle bir troll dönmüyor üç kişi gidiyoruz reklamımızı atıp geliyoruz araçla kaldırıma çıkma konusunda ise bunu sadece yapan biz değiliz şikayetçi olan arkadaş o zaman orada biraz otursun akşama kadar yaklaşık en az 15-20 forum açar retarted rp den acelemiz olduğu için hemen ortamı bölmeden reklamı atıp çıkıyoruz eğer gidipte orada arabayla 10 dakika beklesek eyvallah ama maksimum 2 dakika bile olmadan reklamımızı atıp çıkıyoruz ayrıca bu Sultan süren arkadaşla herhangi bir olayım yok rolde kendisini tanımıyorum.
« Son Düzenleme: 26.11.2024 22:26 shaz4m12 »

#4 - 27.11.2024 00:06
Selamlar, şikayeti detaylıca inceledim. Bilinçli yapıldığı ortada, chatlogta göründüğü üzere yapılan küfürlü role sinirlenerek yapılmış bir hareket.  Devamlı olarak ezme durumu gerçekleşmediğinden dolayı inisiyatif alarak ceza süresi normal ceza süresinden az olacak. Daha dikkatli olalım lütfen, iyi roller - iyi forumlar dilerim.
Gerekli cezai işlem uygulanacak.
« Son Düzenleme: 27.11.2024 00:10 Apollon »