Konu: Jacob Harper - aktif pd rolünde q  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.11.2024 14:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jacob Harper - @Thoronto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Hudayfa @Linna

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.11.2024 - 00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif pd rolünde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisini silahlı bir şekilde görüyoruz. Yaklaşık 3-4 dakika sonra evin içine giriyoruz ve girdiğimizde ev boş çıkıyor. Bölgeden kaçma seçeneği yoktu. "/id Jaco" yazdığım zaman kendisinin adı çıkmıyordu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ijtyrw

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.11.2024 14:32
Öncelikle bu rolden biraz önce hoodumuzda olaylar yaşandı, eve gidip silahımı arkadaşımdan alıcaktım ve eve koyup Q atıcaktım. Ardından üstümde silah gözükmemesine rağmen takip edilmişim oraların kayıdı olduğunu düşünüyorum. Elimde hiç bir şekilde silah gözükmemesine rağmen veya başka bir sebep yok iken "Mix" yardımı ile takip ediliyorum ve ardından evimi basıyorlar, pdler gelmesede çıkıcaktım, açıkcası arkadaşımda bulunun uyuşturucularımı aldım ve siren sesi duydum ama pek umursayıp içeri girip q attım. Arkadaştan bu rolden 2 dakika önceki videoyuda istiyorum aksi taktirde açılan bu şikayetin "Mix" yardımı ile açıldığını düşündüğümü belirtmek isterim. Savunmam bu kadar, iyi roller.

#2 - 24.11.2024 14:35
+ olarak silahımı zaten eve koydum eğer ki sizi görseydim üstüme alıp Q atardım.

#3 - 24.11.2024 15:51
Tepede helikopter ile arkadaşını takip ettik, onun önünde durduğu evden elinde pompalı tüfekle çıktın ve bizi görür görmez eve geri girip q attın. Mix durumu yok yani. Haberim yok demene de mantık gözüyle bakamıyorum çünkü karşında 4 tane rozetli dedektifi görüp haberinin olmaması da çok masum bir ifade değil diye düşünüyorum.

#4 - 24.11.2024 22:54
Tepede helikopter ile arkadaşını takip ettik, onun önünde durduğu evden elinde pompalı tüfekle çıktın ve bizi görür görmez eve geri girip q attın. Mix durumu yok yani. Haberim yok demene de mantık gözüyle bakamıyorum çünkü karşında 4 tane rozetli dedektifi görüp haberinin olmaması da çok masum bir ifade değil diye düşünüyorum.
Loglar kontrol edilirse zaten silahı evime bıraktığım görülebilir, eğer ki q rolden kaçma gibi bir amacım olsaydı silahla q atardım. Alt tarafı kaybedeceğim shoutgun istenirse rolü geri yapabiliriz. Daha fazla tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Sonuçlanabilir.

#5 - 24.11.2024 23:59
Şahıs cezalandırılacak.