Konu: Tykeim Wilcox - No spread- Slient aim.  (Okunma sayısı 366 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 23.11.2024 14:49
Onu kullanıyorum bunu kullanıyorum ayaklarını geç dostum, Ak ile hiç sekmeden 1 tane bile mermi kaçırmıyorsun 2 mizede sıkarken Arkadaşımı 2 saniyeede benide 2 saniyede düşürüyorsun sağ tık yaptıgın gibi hiç mermi kaçırmıyorsun Hile kullandıgın bariz ve net ortada, Hiç mermilerin sekmeden kaçırmadan vuruyorsun ve aynı yerlerden arkadaşımada banada, Hile kullandıgı sende bende biliyoruz.  Daha fazla savunma yapmıyıcagım herşey videoda net ve açık. Yetkili ekibi hile olduguna sonuc verecektir zaten bariz ve net ortada.

En başta eğilerek sıkıyorum, bu senin videodan da gözüküyor. Sürekli aynı şeyi tekrar tekrar yazıyorsun. Bu yüzden üstte olan iletilerimde ki şeyleri tekrar tekrar yazmaktan sıkıldım. DEDİĞİM GİBİ AK-47 İLE ATEŞ EDERKEN SIKTIĞIN İLK 2-3 MERMİ DÜZ BİR ŞEKİLDE GİDER. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir, şikayet sonuçlanabilir.

#11 - 23.11.2024 15:11
Ayrıca şikayeti inceleyecek olan adminlerden ricam var, @Brian_Block ve @brianXe hesaplarının sahibi aynı kişi, Multiaccount hesaplar. Adminler iki hesabında IP loglarına bakacak olursa görecektir. Kişinin de ayrıca kullandığı hileleri kimden aldığı da bir arkadaş aracılığıyla elime geçti. Sunucuda provokasyon yemiş ve barınmaması gereken kişilerden hileleri alıyor. Kanıt:

#12 - 23.11.2024 15:18
La olum bu attıgın cocuk 14 yaşında cocuk ne bekliyon, gruba hile atmış buraya bunun ss ini atıyorlar cocugun beyni yarım zaten bunun bide bana ss ini atıyor ya PKSA*OFJSAFOSF
« Son Düzenleme: 23.11.2024 15:54 Brian_Block »

#13 - 23.11.2024 15:20
" Sunucuda provokasyon yemiş ve barınmaması gereken kişilerden hileleri alıyor. " Bunuda havalı gozukmek için o yazdırmıştır sana şimdi, bak demekki sende Pvovoksyon yemiş ve barınmaması gereken kişilerle iletişime geçiyorsun yoksa nasıl ulasıcan? Ayrıca dc seni ilgilendirmez sen şikayetin konusuna don.

#14 - 23.11.2024 15:25
" Sunucuda provokasyon yemiş ve barınmaması gereken kişilerden hileleri alıyor. " Bunuda havalı gozukmek için o yazdırmıştır sana şimdi, bak demekki sende Pvovoksyon yemiş ve barınmaması gereken kişilerle iletişime geçiyorsun yoksa nasıl ulasıcan? Ayrıca dc seni ilgilendirmez sen şikayetin konusuna don.

Ben kendi hile şikayetim için gereken savunmayı yaptım, "ketcap" ile de herhangi bir şekilde iletişimim zaten bulunmamakta. Fakat bu senin için geçerli değil gibi, SS'te gözüktüğü gibi birbirinizle olan konuşmalarınız, hile paylaşımı apaçık gözükmekte. Ben sadece bana sonradan gelen bilgiler üzerine bunları şikayet de dile getirdim. Yetkililer senin Multiaccount hesaplarını inceleyip IP loglarına baktıktan sonra durumlar zaten ortaya çıkacaktır.  :D

#15 - 23.11.2024 15:29
 Kankam seninde hile oldugun ortarada, daha cok benim şikayetimi kirletme onun bunun ssini atıyorsun buraya. Yasaklama olucaksa yetkililer buna karar verir zaten. Net bir şekildede hilen var. Dahada buraya boş boş şeyler yazma.

#16 - 23.11.2024 15:32
Şikayet sonuçlanabilir.

#17 - 23.11.2024 15:50
https://streamable.com/oxxnem  , EK Olarak bu videoyu eklemek istiyorum olayın ilk başında Adolf Ve Dietrick'in canı nasıl gidiyor goruyorsunuz mermileri hiç sekmiyor. gün sonunda birlik uyelerinden Scarlett ve Morris gibi kişilerede şikayet açıcam hile kullandıgına karşı zaten. Birlik uyelerinin çoğu hile.
« Son Düzenleme: 23.11.2024 15:53 Brian_Block »

#18 - 23.11.2024 15:54
https://streamable.com/oxxnem  , EK Olarak bu videoyu eklemek istiyorum olayın ilk başında Adolf Ve Dietrick'in canı nasıl gidiyor goruyorsunuz mermileri hiç sekmiyor.

O sırada o sultan'da 3 tane ak var, sadece ben sıkmıyorum.

#19 - 24.11.2024 10:50
Daha şikayet sonuçlanmadan yasaklandım, burada ki savunmamı göz önünde bulundurarak tekrardan değerlendirdikten sonra şikayeti arşive atabilirsin. @Justice