Konu: silent, no spread  (Okunma sayısı 114 defa)

#0 - 23.11.2024 13:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Brian_Block
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ayakta çok fazla seken bir silah olan AK-47 ile hiç mermisi sekmeden sıkıyor ve attığı tüm mermiler gövdeye geliyor. Bu da silent kullandığına dair bir kanıt. Kişinin yasaklanmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 23.11.2024 14:02
Burada hilelik bir durum yok 2 saatir ben oraya mermi atıyorum, kişiye tutması cok normal o şekilde ve sonradan eğilip sıkıyorum oraya. Kişi için videolarıma bakıcam videom varsa savunma gelicek.

#2 - 23.11.2024 14:22
Burada hilelik bir durum yok 2 saatir ben oraya mermi atıyorum, kişiye tutması cok normal o şekilde ve sonradan eğilip sıkıyorum oraya. Kişi için videolarıma bakıcam videom varsa savunma gelicek.

Eğilmeden sıkıyorsun ve attığın mermiler tamamen gövdeye geliyor. No Spread kullandığın kesin olarak ortada.

#3 - 23.11.2024 14:37
Hayır, gayet normal vuruşlar dostum hile kullanmıyordum zaten orda sana. Videom varsa atıcam zaten. Bence burda buna saldırmana gerek yok :D sana açtıgım şikayettede kullanmıyorum Slient Aim ve Aim Bot CS gibi hileler kullanmıyorum aglamana gerek yok.

#4 - 23.11.2024 15:33
Savunma gelmiş, şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 23.11.2024 15:44
Video bakıyorum.

#6 - 23.11.2024 17:39
Kişi forum ban yemiş, şikayet arşive atılabilir.