Konu: name tag hilesi, esp  (Okunma sayısı 239 defa)

#10 - 23.11.2024 14:26
Sorma dostum hüngür hüngür ağladım :D, ne yapıcagım diye düşünüyorum. Telaşa kapıldım açıkcası.  ::) , ailemi felan tehtit etme olurmu?

#11 - 23.11.2024 14:29
Sorma dostum hüngür hüngür ağladım :D, ne yapıcagım diye düşünüyorum. Telaşa kapıldım açıkcası.  ::) , ailemi felan tehtit etme olurmu?

Savunma yapmayacaksan şikayet de ileti kirliliği yapmana gerek yok. Bu yüzden tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir.

#12 - 23.11.2024 14:30
Savunma gelicek.

#13 - 23.11.2024 14:51
Name tag hilesi yok, ALT V Buga girdi zaten kullanan az çok insan bunu bilir. OOC Kininden dolayı şikayet açıyor ALT V  buga giriyor orada. Zaten birçok benzer olayda olmuştur arkadaşını banlattık diye fazla sinirlenmiş bizi kolluyor. ALT V bugunuda sunucudaki herkes biliyor zaten bir anda birinin yerine gidip geri geliyor sonra ekranda kalıyor düzenleme sebebim, daha fazla kişinin yanlış anlamamsı dolasıyla düzenledim onu sildim admin ekiplerinede söylerim bunu sildim zaten ss buraya atılmıs dostum ne farkeder ordan silsem?

#14 - 23.11.2024 14:55
Name tag hilesi yok, ALT V Buga girdi zaten kullanan az çok insan bunu bilir. OOC Kininden dolayı şikayet açıyor ALT V  buga giriyor orada. Zaten birçok benzer olayda olmuştur arkadaşını banlattık diye fazla sinirlenmiş bizi kolluyor. ALT V bugunuda sunucudaki herkes biliyor zaten bir anda birinin yerine gidip geri geliyor sonra ekranda kalıyor düzenleme sebebim, daha fazla kişinin yanlış anlamamsı dolasıyla düzenledim onu sildim admin ekiplerinede söylerim bunu sildim zaten ss buraya atılmıs dostum ne farkeder ordan silsem?

Bende rol ss'ler için Alt+V kamera modu kullanıyorum fakat ilk defa böyle bir bug olduğunu senden duyuyorum. Benimde önceden herhangi bir şekilde başıma gelmedi. Bizden herhangi bir şekilde yasaklanan birisi olmadı, hayal falan mı görüyorsun bilmiyorum ama bunu her iletinde yazmana gerek yok. Kendini küçük duruma düşürüyorsun. Sildiğini de kendin söylüyorsun fakat onla beraber söylediğin şey inandırıcı değil. Savunman bu kadarsa şikayet sonuçlanabilir.

#15 - 23.11.2024 14:57
ALT V sonra yok onun şunun bugu aynen kankam kabul et da uğraştırma bizi. ESP'n ortada yalanlar uydurup savunma yazma dürüsüt ol. :garip:

#16 - 23.11.2024 15:02
bu ne ooc kin be arkadaşın banlandı diye bu kadar sinirlenmene gerek yoktu  :D
Cagci denilen adamı tanımam etmem, bu şikayette ben ne alaka şimdi?  :D

#17 - 23.11.2024 15:04

Kişi seninle herhangi bir şekilde bağlantım olduğunu anlamıyor, ya da anlamak istemiyor. Bir şey demek istemiyorum.

#18 - 23.11.2024 15:24

Kanka sen niye üstüne alındınki?, ben Adreas_Kleiber hakkında söyledim.

#19 - 23.11.2024 15:32
Savunma gelmiş, şikayet sonuçlanabilir.