Konu: Thiago Arrabal Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 393 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.11.2024 00:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thiago Arrabal - @Hasmımyaşamaz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luis Rosbelt - Glenda Tremblay - Joaquin Leoz
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.11.2024 - 23.30/23.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Thiago Arrabal rol çerçevesinde makul şüpheyle onu çevirmeye alacakken direktiflerimize uymayıp aracını çalıştırıyor ve biraz ilerleyip duruyor. Yüksek riskli konumda ve yaptığı bu hareketten ötürü polis olarak onu tutuklamak üzere indirmek için ağır direktiflerimize devam ediyoruz. Fakat Thiago Arrabal direktiflere uymayıp(rol dahilinde en doğal hakkı) kaçıyor ve kısa süre içinde q atıyor. En nihayetinde bölgede biraz daha bekliyoruz çünkü belli bir süre içinde oyuna girerse şikayetlik bir durum kalmıyor. Fakat komiktir ki arkadaş bizi görür görmez q atar hale geliyor ve en sonunda tekrar kaçıyor ve binanın dibine zıplayıverip birden ortadan kayboluyor. Oyundan düşmüyor, kicklenmiyor. Hileden pek anlamam fakat sanırım sobeit tarzı bir şey kullanıyor. Fark edileceği üzere karakteri birden düşer gibi animasyona geçip yok oluyor. Hile olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

SS'te görüldüğü gibi oyundan düşmemiş.

Ek açıklamalar(varsa): Yeni bir döneme gireceksek role uyum sağlayamayan bu tarz arkadaşlarla yolların ayrılması ve platformdan uzaklaştırılmaları gerektiğini düşünüyorum. Hile değilse şayet refuse rp'den dolayı, VCPD rollerinde Q attığı için işlem görmesini istiyorum. Baydı artık.

#1 - 15.11.2024 00:56
Bazen düşünce Gantona isinlanabiliyorsun

#2 - 15.11.2024 00:56
Videoda göründüğü üzere hile gibi birsey görünmüyor quit attığım doğrudur fakat bana doğruca mermi sıktığınız için yaralı buguna düşüyorum admine rapor atıyorum ve şehir çekmesini istiyorum crashfix sebebi ile oyundan atıyor ve giriyorum hiç bir şekilde kötü yazılım bulunmamaktadır.

#3 - 15.11.2024 01:09
Yaralı buguna düşmene imkan yok. Canın yaklaşık 70-80 civarında. Böyle bir bug varsa ben bilmiyorum.

#4 - 15.11.2024 11:19
Yaralı buguna düşmene imkan yok. Canın yaklaşık 70-80 civarında. Böyle bir bug varsa ben bilmiyorum.
Düştüm ki maalesef o sıra kanıt da alamamıştım rolümü yapıp teslim olacaktım.

#5 - 15.11.2024 11:43
Maalesef ki böyle bir bug var düşünce gantona bile ışınlanabiliyorsun.

#6 - 15.11.2024 11:43
Üstelik şahit olarak @Easthan da şahit.

#7 - 15.11.2024 19:24

Teslim olacağını pek sanmıyorum bro, 10 dakika bile sürmeyen rolde 3 kişiydiniz ve sen tek başına 4 5 kere q attın. PM üzerinden bazı ifadelerde bulundun ki bu da silahını kaptırmamak için girebileceğin her türlü kalıbı doğruluyor. Chatlogtan alıntı yapacağım, kanıt niteliği taşımadığını biliyorum.

[23:51:54] (( >> Thiago Arrabal (9): her zaman oyuncuyu  soğutmak için mi oynuyorsunuz? ))
[23:52:13] (( >> Thiago Arrabal (9): beni ne sebeple alıyorsun ne güzel birlik açacağım resmen açmamak icin direniyorsunuz. ))

Burada teslim olacaktım vs vs hikayeler uydurma lütfen. Dediğim gibi sen - arkadaşlarını ayrı tuttum - kendi başına 4 5 kere q attın. Role uyum sağlayacağını düşünmüyorum.

Tüm bunları geçtim, hileyle gözden kaybolduğunu düşünüyorum. Bana yukarıdaki özel mesajları atmak yerine buga düştüğünü belirtmiyorsun. Neden belirtmedin? Ben senin aksine oyunu kuralına göre oynarım, buga düştüysen sana gerekli anlayışı gösteririm. Fakat burada benim düşüncem buga düşme durumu yok. Silahını kaptırmadın ve bunu kazanç sayıyorsun. Silahını kaptırmamak için gireceğin bu kalıpları normal olarak görüyorsan illegal rol yapma demekten başka diyeceğim bir şey yok. Benim ve arkadaşlarımın rol zevkini baltalamaya hiç mi hiç hakkın yok.

Videodaki durumu hile olarak düşünmemdeki en önemli sebep, arkadaşın duvarın içine girmesinden(?) hemen önce elini W'dan çekmesi oluyor. Elini yüksek ihtimal yürüme ve koşma tuşlarından çekip bir hotkeyi aktif ediyor ve sobeit ile gözden kayboluyor. Duvarın içine koşması ve birden içine girip kaybolması ne kadar absürt bir durumsa elini yürüme ve koşma tuşlarından çektikten hemen milisaniyeler sonra kaybolması da bir o kadar absürt bir durum.

Yönetici kararını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 15.11.2024 19:28 Hudayfa »

#8 - 15.11.2024 19:50

Teslim olacağını pek sanmıyorum bro, 10 dakika bile sürmeyen rolde 3 kişiydiniz ve sen tek başına 4 5 kere q attın. PM üzerinden bazı ifadelerde bulundun ki bu da silahını kaptırmamak için girebileceğin her türlü kalıbı doğruluyor. Chatlogtan alıntı yapacağım, kanıt niteliği taşımadığını biliyorum.

[23:51:54] (( >> Thiago Arrabal (9): her zaman oyuncuyu  soğutmak için mi oynuyorsunuz? ))
[23:52:13] (( >> Thiago Arrabal (9): beni ne sebeple alıyorsun ne güzel birlik açacağım resmen açmamak icin direniyorsunuz. ))

Burada teslim olacaktım vs vs hikayeler uydurma lütfen. Dediğim gibi sen - arkadaşlarını ayrı tuttum - kendi başına 4 5 kere q attın. Role uyum sağlayacağını düşünmüyorum.

Tüm bunları geçtim, hileyle gözden kaybolduğunu düşünüyorum. Bana yukarıdaki özel mesajları atmak yerine buga düştüğünü belirtmiyorsun. Neden belirtmedin? Ben senin aksine oyunu kuralına göre oynarım, buga düştüysen sana gerekli anlayışı gösteririm. Fakat burada benim düşüncem buga düşme durumu yok. Silahını kaptırmadın ve bunu kazanç sayıyorsun. Silahını kaptırmamak için gireceğin bu kalıpları normal olarak görüyorsan illegal rol yapma demekten başka diyeceğim bir şey yok. Benim ve arkadaşlarımın rol zevkini baltalamaya hiç mi hiç hakkın yok.

Videodaki durumu hile olarak düşünmemdeki en önemli sebep, arkadaşın duvarın içine girmesinden(?) hemen önce elini W'dan çekmesi oluyor. Elini yüksek ihtimal yürüme ve koşma tuşlarından çekip bir hotkeyi aktif ediyor ve sobeit ile gözden kayboluyor. Duvarın içine koşması ve birden içine girip kaybolması ne kadar absürt bir durumsa elini yürüme ve koşma tuşlarından çektikten hemen milisaniyeler sonra kaybolması da bir o kadar absürt bir durum.

Yönetici kararını bekleyebiliriz.
Şimdi olaya gelecek olursak hiç bir şekilde kötü yazılım kullanmıyorum üstelik siz benim rol zevkimin içinden geçiyorsun,  benimde rol zevkimi baltalamana gerek yok incelenip bakınılabilir fakat boş sebepten dolayı şikayet açtığını düşünüyorum, siz bana sıktığınız anda buga düşüyorum maalesef ki kanıtım yok kanıtım olsa atacağım fakat sen uzattıkça uzatıyorsun sobeit nedir bilmiyorum hileyle hiç işim olmaz.

#9 - 15.11.2024 20:05
Oyun bugu olduğunu düşünüyorum, yönetici insiyafitini bekliyorum kolay gelsin iyi günler.