Konu: Damien_Sapienza Spread kullanımı.  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2024 17:59
div style="padding:10px; border:1px solid #e2e2e2"]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damien_Sapienza @Diablero

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gedson_Pau @gedson1903 - Hakim_Zinchenk @grozycodein Tyrone_Dess @eXods

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.11.2024 17:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.

3.6.1. Guns out of ass: Büyük silahları mümkün olmayan yerlerden(cep, bisiklet vb.) çıkarma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs daha öncede sokağa gelip küfür ediyordu motoruyla eziyordu, bende en sonunda kovalamaya karar verdim ve bir anda bize ateş etti. Birde spread kullanıyor çok açık belli mermilerin hepsi tam isabet geldi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bize sıktığı video: https://streamable.com/b61cki
Bizim birlikten bile olmayan birine sıktığı ss: https://www.upload.ee/files/17380742/remix-e9b07c2f-8c22-437e-afc7-730c7935a333.webp.html
Ek açıklamalar(varsa): Sokağa geliyor küfür ediyor motoruyla eziyor kaçıyor, vuruncada Idlewood'u indirdim diyor .d

[/div]

#1 - 12.11.2024 18:28
Sokağına gelip küfür etmedim, seninle daha öncesinde bir yerde karşılaştık ve aramızda bir takım olaylar geçti, ondan ötürü birbirimize düşmanlık yapmaya başladık. Sen arabanla sürekli olarak benim peşime verip, bu sokaktan geçme tavırlarına girip duruyordun. En son beni kovaladığın zaman ben de artık bu işin bir silahlı eylemle biteceği kanısına vararak silahımla sizlere ateş etmeye başladım. Sokağınızda vurduğum kişi şans eseri hasarın onda gözükmesi olabilir. Çünkü siz düştükten sonra ben senden hemen sonrasında arabadaki öbürlerine yöneldim ve kaçtıkları yere kadar kovalayarak peşlerinden ateş ettim. Orada şans eseri kişiye pompalının saçma mermileri denk gelmiş olabilir. Spread mevzusuna da denk gelirsek zaten bu shotgun denilen silahta spread gibi bir olay yok. Sen duvarın arkasına saklan, ben duvarın yanına sıktığım zaman bile saçmalar gelmiş hissi yaratarak, sana her türlü zararı verebilir. İlk verdiğim hasarda sizi kovalayarak bir anda shotgun ile ateş etmem spread olduğum kanaatini vermez. Çünkü ilk mermi her zaman isabetli olur. Sağ tık ve sol tıka hızlı hızlı basmam sonucu sizde bu olay böyle yansımış olabilir. Spread kullanmıyorum, kimseye DM atmıyorum. Size eğer sıktıktan sonra Idlewood'u indirdim diyorsam bilin ki demek ki sizi indirmişimdir. Olay yerine gelen arkadaşlarım tarafından bir şey soruluyor, ben ise ona öyle cevap veriyorum. Sizin hood bölgenizde de değilim zaten. Size sıktığım yer Pizza Stack. Mermilerin hepsi de isabetli olarak gelmiyor, videonu tam bir şekilde izlersen bunu anlayabilirsin. Sonuçlanabilir.  O:-)

#2 - 12.11.2024 21:17
Sokağına gelip küfür etmedim, seninle daha öncesinde bir yerde karşılaştık ve aramızda bir takım olaylar geçti, ondan ötürü birbirimize düşmanlık yapmaya başladık. Sen arabanla sürekli olarak benim peşime verip, bu sokaktan geçme tavırlarına girip duruyordun. En son beni kovaladığın zaman ben de artık bu işin bir silahlı eylemle biteceği kanısına vararak silahımla sizlere ateş etmeye başladım. Sokağınızda vurduğum kişi şans eseri hasarın onda gözükmesi olabilir. Çünkü siz düştükten sonra ben senden hemen sonrasında arabadaki öbürlerine yöneldim ve kaçtıkları yere kadar kovalayarak peşlerinden ateş ettim. Orada şans eseri kişiye pompalının saçma mermileri denk gelmiş olabilir. Spread mevzusuna da denk gelirsek zaten bu shotgun denilen silahta spread gibi bir olay yok. Sen duvarın arkasına saklan, ben duvarın yanına sıktığım zaman bile saçmalar gelmiş hissi yaratarak, sana her türlü zararı verebilir. İlk verdiğim hasarda sizi kovalayarak bir anda shotgun ile ateş etmem spread olduğum kanaatini vermez. Çünkü ilk mermi her zaman isabetli olur. Sağ tık ve sol tıka hızlı hızlı basmam sonucu sizde bu olay böyle yansımış olabilir. Spread kullanmıyorum, kimseye DM atmıyorum. Size eğer sıktıktan sonra Idlewood'u indirdim diyorsam bilin ki demek ki sizi indirmişimdir. Olay yerine gelen arkadaşlarım tarafından bir şey soruluyor, ben ise ona öyle cevap veriyorum. Sizin hood bölgenizde de değilim zaten. Size sıktığım yer Pizza Stack. Mermilerin hepsi de isabetli olarak gelmiyor, videonu tam bir şekilde izlersen bunu anlayabilirsin. Sonuçlanabilir.  O:-)

Böyle birşey yok, seninle dün role bile giremedim direkt küfür edip kaçtığın için bende seni çok umursamadım. En sonunda bugün ezmeye başladın bilerek düşmanlık yapmak istedin, sen beni motorla ezince sadece peşinden geldim sen bana motorla çarptın düşünce direkt sıktın, ben sana sıkmayacaktım.

#3 - 13.11.2024 12:57
Aynen dostum. O yüzden videonda arabadan indiğin gibi direkt olarak CTRL + C kombinasyonunda tuttuğun emote'ı anlık olarak atıp, beni vurmak için geldiğini anlayabiliyoruz. Birbirimizi kandırmayalım.

#4 - 13.11.2024 14:59
Aynen dostum. O yüzden videonda arabadan indiğin gibi direkt olarak CTRL + C kombinasyonunda tuttuğun emote'ı anlık olarak atıp, beni vurmak için geldiğini anlayabiliyoruz. Birbirimizi kandırmayalım.

Kardeşim emotesiz bi şekilde düştüğün gibi sıkıyosun  :D ne yapsaydım dua mı etseydim

#5 - 14.11.2024 00:21
Kopyalamandan belli oluyor ki, durduğum zaman inip sen sıkacaksın. Kimse durduk yere kopyalamada öyle bir emote tutmaz. 😻 Bana çarpman için senin de orada emote atman gerekirdi. Bana çarptığın an kenara kaçıp durmaya kalkışıyorsun. Doğal olarak bana çarpar çarpmaz ben de sana sıkmaya başlıyorum. Emotesiz sıkma gibi bir olayda yok.
« Son Düzenleme: 14.11.2024 16:27 Diablero »

#6 - 24.12.2024 12:55
Spread vb. şikayetler için videoların daha uzun olması gerek, 1-2 vuruşun isabet etmesiyle bir sonuca varamayız.

Yetersiz kanıt.