Konu: Cache Mining  (Okunma sayısı 193 defa)

#0 - 11.11.2024 14:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio_Pallazo @emmi050505
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.11.2024 - 14.19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 2021 tarihinin herhangi bir ayında Rone isimli vice squad onaylı skin yapımcısına yaptırdığım skini bugün öğle saatlerinde Clander De Lopez isimli birlik tanıtımının on dokuzuncu sayfasında gördüm. Skin Cache Mining ile alınmış, herhangi bir yapımcı tarafından yapılmamış. Şu şekilde açıklamalıyım, 2021 tarihinde skini ilk kez Rone'a yaptırdığımda skinin ilk hali mavi hırkalıydı, bileğinde saat yoktu ve ayakkabısı normal bileksiz ayakkabıydı. Sonrasında TanerZe isimli onaylı skin yapımcısına skini ilettim. 2023 tarihinde TanerZe isimli arkadaş ile beraber skini düzelttik. Hırkasının rengi koyulaştırıldı, bileğine siyah saat eklendi ve ayakkbı bilekli ayakkabıya çevrildi. Eğer ki açtığım attığım ticketler incelenecek olursa skin dosyasının içindeki tanerze banneri ve rone'nin bannerleri görülebilir. @tanerze bu durumu onaylayacaktır. Kendisinin skin yapımcısı olduğu esnada bu skini düzeltmiştik. Bugün öğle saatlerinde Clander De Lopez birlik tanıtımına ss atan arkadaş olan Jose_Murphy @zed_exe ile iletişim kurup skinin şu an kime ait olduğunu öğrenmek istedim. Fakat Discord'dan herhangi bir irtibat kuramayı istemediğinden ötürü bu şikayeti oluşturuyorum. Skinin kimin olduğunu rol sslerinden tam kestiremedim. Eğer yanlış bir isim verirsem Zed Exe isimli arkadaş skinin şu an kimin üzerinde olduğunu konunun altına bildirir.
Skini 2021 tarihinde @Rone'a yaptırdım ve şu an onun ile herhangi bir irtibatım yok, Discordunu kapattığını gördüm ve muhtemelen platformdan uzaklaşmış. Bu sebeple herhangi bir discord konuşmasını buraya kanıt olarak bırakamıyorum. Fakat @tanerze bu durumu onaylar, skin dosyaları kontrol edildiğinde bannerleri fark edersiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Dolabımda bulunan skinin görselleri: GösterGizle

Clander De Lopez birlik tanıtımında denk geldiğim (?) kendi skinim.: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Konuda herhangi bir birlik kötüleme veyahutta konuyla ilgisi olmayan kişilerin üzerine oynama yok. Konuyu detaylandırmak için bilir kişilere ulaşmayı denediğimde başarısız kaldığım için konuya dahil olan herkesi etiketledim.

#1 - 11.11.2024 14:37
Merhaba öncelikle, adımın geçtiğinden dolayı yazma gereksinimi duydum..
Birliğimin tanıtımında paylaşmış olduğum ekran görüntüsünü görmüşsün sende kendince haklısın hak veriyorum sonuçta ortada bir suç var.
Öncelikle ekran görüntüsünü editleyen kişi ben değilim birlik oyuncularımdan birisi benim atmamı isteyince kırmayıp forum tanıtımıma paylaştım..
Rolde göreceğin gibi sosyal bir rol yapıyor şahıs bizim bir tanıdığımız değil random sokaktan geçen birisi ile rol yapmış oyuncum.
Dolayısıyla kimin üstünde olup olmadığını bilmiyorum ne yazıkki. Yoksa seve seve yardımcı olurdum dostum.

#2 - 15.12.2024 23:22
Benim böyle bir skinim yoktu. Aksine başka skin kullanıyordum bir yıl oyuna girmedim ve tekrar girdiğimde skinim değişmişti.

#3 - 16.12.2024 12:49
Kendi özel sakinime kavuştum kontrol edilebilir.

#4 - 16.12.2024 23:47
Kendi özel skinime kavuştum kontrol edilebilir.

#5 - 30.12.2024 08:14
Merhaba, şikayet incelendi.

Ocak ayı civarında yapılan cache temizliği sebebiyle model ID'leri güncellendiği için dolaplarda karışıklık olmuş, uzun süre pasif kaldığı için kullanıcının dolabı güncellenmemiş. Kişinin üzerine böyle bir özel model yüklü değil, problem bulunmuyor.

K&A