Konu: dm  (Okunma sayısı 268 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.11.2024 00:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamie Gardner /  @veenseytheunconquerable

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10 Kasım Pazar (soğuk bir sonbahar akşamı) saat 23:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Geçerken kendi hood bölgemde bir kalabalıklık görüyorum ve merak ediyorum. Oradan geçerken biri bana dolanma siktir git diyor diğeri de araçtan iniyor. Karakterim kötü bir şey olduğunu anlıyor ve maskesini takıp uzaklaşmaya çalışıyor fakat aracıma sıkılıyor ve dm yiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.11.2024 00:42
Video kaydına alamamışım o anı, o sırada bölgede çatışma dönüyordu ve sende bize maskeyle geliyorsun ve normal karşılamamızı mı bekliyorsun? Çatışma bölgesinde bize maske ile geldiğin için sıktım.
« Son Düzenleme: 11.11.2024 00:43 veenseytheunconquerable »

#2 - 11.11.2024 00:46
Maskeli üç araç sana tehdit savurup gitmeni söylüyor, az önce orada bir çatışma rolü döndü ve kişiler düşürüldü. Sen o bölgeye geldin gitmeni söylediklerine rağmen "/masketak" komutunu yazıp o bölgede durmanın anlamı nedir? Kişinin FEAR-RP kapmasında ceza almasını adminlerden rica ediyorum. Kafana göre insanları baitleyip rollerini bölüp kafana göre takılıp istediğini yapamazsın. Her rolün bir karşılığı olur, maskeli adamlara karşı maske takıp o bölgede dolanıp araçtan inmeye devam edersen düşersin. Yaptığın rollere dikkat et. Kişi FEAR-RP kural ihlalinden ceza alırsa birlik adına mutlu oluruz.

#3 - 11.11.2024 00:48

Maskeni takıp oradan uzaklaşmıyorsun, üzerlerine yürüyorsun. Kusura bakma düşersin.

#4 - 11.11.2024 00:49
Merhaba, Nessa Aisling karakterinin sahibi olarak seni 2 kere sözlü olarak sert bir şekilde uyardım. Bölgeden uzaklaşmak yerine üzerine maske takıp, üzerimize geldin. Bunu elbette bir tehdit olarak algılayıp seni vuracaktık, saçma bir şikayet.

#5 - 11.11.2024 01:10
Karakterim kötü bir şey olduğunu anlıyor ve maskesini takıp uzaklaşmaya çalışıyor

uzaklasmaya mi calisiyor??

#6 - 11.11.2024 01:19
Öncelikle elle tutulur ve gözle görülür bir kanıtım olduğunu belirtmek isterim. Sizin varsa siz de atabilirsiniz. Öncelikle size maskeyle gelmedim, video kaydında gözüktüğü gibi hepinizin ortasında maske taktım. Çatışma bölgesi dediğiniz yerde ben bir çatışma göremedim ve gayet normal bir şekilde kendi hoodumdaki kalabalıklığın nedenine bakıyorum.
Çatışma bölgesi diye bir şey yok ve fear rp gerektirecek bir durum da yok. Kadının biri bana siktir git diye mızmızlıyor, karakterim çok görüp geçirdiği için bunları takan biri değil (karakter tanıtımım bulunmakta). Onun sonrasında benim kanıtım ile bana şikayet açamayacağınızı da belirtmek isterim, sizlere burada okuyamadığınız tüm kuralları izah edebilirim.
Hooduma gidiyorum ve kalabalık ile karşılaşıyorum, kadının biri siktir git diye mızmızlıyor, bende onu takmıyorum. Araçtan da aracım yanmadığı sürece inmiyorum. Siz sebepsiz yere sıkıp aracımı yaktıktan sonra inmek durumunda kaldım. Tam ellerimi kaldıracaktım ki durmadınız ve dm attınız. Maskeli adamlar diyorsunuz ben maskeli sadece 1 kişi görebildim.
Bu açıklamayı sizlere gayet yeterli buluyorum, değerli admin arkadaş kanıt yetersizliği veya başka bir durum görürse her türlü açıklamayı ve kanıtı gösterebilirim. Değerli admin arkadaşlarımdan bu konuya cevap bekliyorum. Ekstra olarak şikayet açtığım kişi dışında tüm herkes konuşmuş, açtığım şikayet ve kurallar gereği sizin değil şikayeti açtığım kişinin savunmasını yapması gerekiyor.

« Son Düzenleme: 11.11.2024 01:23 Abdurahman0707 »

#7 - 11.11.2024 01:27
Şikayetle ilgili bir alakam yoktur, lakin şikayette sadece bir kişinin adı varken, bir sürü savunma gelmiş.

Alıntı
> Şikayette adı geçmeyen bir kullanıcı yorumda bulunamaz. Aksi halde forum üzerinden ceza uygulanır.

Dediğim gibi şikayetle ilgili bir alakam yok, takip ettiğim bir konu.

#8 - 11.11.2024 12:55
sa evde değilim, alanda Agatha karakterini de yöneten benim. Akşam eve geçince kayıtlı tescilli kanıt atarım

#9 - 11.11.2024 21:37
Alıntı
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamie Gardner /  @veenseytheunconquerable
Şikayeti açtığım kişi dışında herkes savunma yapıyor, ben size değil ona şikayet açtım.