Öncelikle elle tutulur ve gözle görülür bir kanıtım olduğunu belirtmek isterim. Sizin varsa siz de atabilirsiniz. Öncelikle size maskeyle gelmedim, video kaydında gözüktüğü gibi hepinizin ortasında maske taktım. Çatışma bölgesi dediğiniz yerde ben bir çatışma göremedim ve gayet normal bir şekilde kendi hoodumdaki kalabalıklığın nedenine bakıyorum.
Çatışma bölgesi diye bir şey yok ve fear rp gerektirecek bir durum da yok. Kadının biri bana siktir git diye mızmızlıyor, karakterim çok görüp geçirdiği için bunları takan biri değil (karakter tanıtımım bulunmakta). Onun sonrasında benim kanıtım ile bana şikayet açamayacağınızı da belirtmek isterim, sizlere burada okuyamadığınız tüm kuralları izah edebilirim.
Hooduma gidiyorum ve kalabalık ile karşılaşıyorum, kadının biri siktir git diye mızmızlıyor, bende onu takmıyorum. Araçtan da aracım yanmadığı sürece inmiyorum. Siz sebepsiz yere sıkıp aracımı yaktıktan sonra inmek durumunda kaldım. Tam ellerimi kaldıracaktım ki durmadınız ve dm attınız. Maskeli adamlar diyorsunuz ben maskeli sadece 1 kişi görebildim.
Bu açıklamayı sizlere gayet yeterli buluyorum, değerli admin arkadaş kanıt yetersizliği veya başka bir durum görürse her türlü açıklamayı ve kanıtı gösterebilirim. Değerli admin arkadaşlarımdan bu konuya cevap bekliyorum. Ekstra olarak şikayet açtığım kişi dışında tüm herkes konuşmuş, açtığım şikayet ve kurallar gereği sizin değil şikayeti açtığım kişinin savunmasını yapması gerekiyor.