Konu: yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.11.2024 01:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mickey MacGowan @sukutt - Maria Cooper @OrionLudus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @licarfard Molly Park

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

arkadaşlar yarım saat bile olmadan kavga etmiş ve Molly Park isimli oyuncuyu yaralı durumuna düşürmüş rk ihlali yaptılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

molly park ile brawl rolüne girişip yaralı konumuna düşürmüşler.

Spoiler: GösterGizle

yaralı durumuna düştükleri ss

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): gerekli cezayı alsınlar

#1 - 10.11.2024 01:49
Sste mollye ayın 9 unda saldırmışız gibi bir şey gözüküyor bug olabilir ben kendisine o kadar vurmadım sadece bir yumruk attım, evet yere düştüm ve bu kaza rolüydü(araçla bana çarptılar ve yere düştüm) yani yaralı rolünü 15 dakika sürdürmem yeterliydi, Molly adlı karakter aracımızı çalmıştı, bu karakterle bir gece kulübünde karşılaştık ve onunla aracımızı çaldığı için tartıştık, aramızda bir tartaklanma olayı çıktı kendiside bize vurdu bizde ona vurduk ve vurma/saldırma olayını karşılıklı oldu. YKİlik bir olay olduğunu düşünmüyorum, Ben yaralı rolümü 15 dakika süresince yaptım gece kulübünde olan bir rolde karşılıklı yumruklaşma oldu fakat kendisini yere düşürmedim. 
« Son Düzenleme: 10.11.2024 03:11 sukutt »

#2 - 10.11.2024 03:21
silahla yaralandın, araç kazası olmadı

#3 - 10.11.2024 10:24
Şahıslar cezalandırılacak.