Konu: Vitelli Ancelotti - Hız Hilesi.  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.11.2024 11:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Vitelli Ancelotti - @Ecstasyh?
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Crispin Weatherson - @Caykron
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 01.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Hız hilesi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 08.11.2024 - 01.13 saatinde, Vitelli Ancelotti'yi kovalamaya başladık, kişisel arabası olan Cheetah ile bizden kaçmaya başladı. Kişiyi Bullet ile kovalamamıza rağmen düz yolda yetişemedik, Cheetah o kadar hızlı bir araç değil, düz yolda Bulletten kaçabilecek bir araç değil. Kişi küçük aralarda, saçma bir şekilde hızlanıyor ve aracında NoS yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 09.11.2024 17:02
Kanka hız hilesi nerde tam anlamadım ama, video ile benim savunmamıda atmışsın dostum. Burada bir hız hilesi yok kanzim. Cheetah yavaş bir araba değil, Bullet 186 basıyor, Cheetah 177. Hız hilesi olsaydı kaçabilirdim dost, @Razy de benim sürüşümü biliyor ve daha önce bir rolde onunlada kaçmıştım polisten ve yakalanmamıştım. hız hilesi dediğin şey şu. Aracın bir anda imkansız hızlara yetişmesidir, bir anda 300 basmam gibi birşeydir. Fakat normal Cheetah hızı ile gidiyorum dost. Bu şikayetin sadece şikayet açmak için öylesine açıldığını düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 09.11.2024 17:06 Ecstasyh? »

#2 - 09.11.2024 17:22

Bazı arabaların sistemsel bir saçmalığı var dostum, belki Cheetah daha hızlı kalkıyordur ama videodaki Caddy marka araç geri geri giderken max 34 basıyor, fakat bir yöne doğru geri geri giderken 37-38 basıyor. Bazı arabaların sistemsel bir saçmalığı dostum. Bu videoyu Cheetah ile çekicektim ama araç çekildiği için çekemiyorum. Başka bir sunucu üzerinde çekmek istemedim, bazı arabaların sistemi Vice ile aynı olmayabilir.
« Son Düzenleme: 09.11.2024 17:38 Ecstasyh? »

#3 - 24.12.2024 12:53
FPS ile kaynaklı bir problem olabilir, yetersiz kanıt.