Konu: Maskeli - Birçok Kural İhlali  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.11.2024 00:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli 55647

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Siena Mifiri @Linna

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.11.2024 - 23:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda göründüğü gibi ilk başta motoruyla gelip aracıma çarpıyor ve saçma bir şekil de konuşmaya giriyor, sonradan tekrar tekrar motorla araca vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.11.2024 00:57
Polisleri kendime çekmem gerekiyordu, ondan dolayı bir rolü uygun gördüm. Daha doğrusu ilk çarptığımda tepki vermediğinden dolayı AFK sandım, onu da uyandırmaya çalıştım devamlı çarparak. Zaten hareket ettiğinde durduğumu görebilirsiniz. Trolle alakası yok, sonrasında zaten polislerle bir çatışma döndü ve hepsi düşürüldü. Keşke devamını da koysaydın...  :)

#2 - 08.11.2024 01:42
Sonrası için konuşmuyoruz burada, videoda görünen yani şu an için konuşuyoruz. Sonrasını koyacak olsam onun için ayrı şikayet oluştururdum zaten fakat şu an direkt senin için oluşturdum.

#3 - 08.11.2024 03:31
Sonrasında da herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum zaten konumuz bu değil. O gösterdiğin video ile ilgili gerekli açıklamayı yaptım, hareketsiz kaldığın o videoda gözüküyor. İlkinde yanlışlıkla çarptım, yazı yazıyordum. Devamında yazıp IC chat attım ve hiçbir tepki vermediğin gibi rolde yapmadın. Of direkt trol diye role devam etmemezlik yapamazsın. Bir tepki vermen gerekirdi. En azından ufak bir gaz verseydin duracaktım zaten videoda da ilk hareketinde duruyorum. Seni AFK sandım, pc başından gittin sandım ve seni uyandırmaya çalıştım amacım tamamen buydu. Yönetimin insiyatifine kalmış bir durum. Ben bu sunucuya bugün başlamadım. Zamanında çok sağlam rollerim döndü, trol yapcak birisi de değilim. Diyeceklerim bu kadar, aziz Vice halkı ve hükümetine bırakıyorum sonucu. İyi forumlar.

#4 - 08.11.2024 04:23
Videoda her şey besbelli görünür halde. Zamanında sağlam roller yapan ve troll olmadığını iddia eden için çok yanlış ve dışarıdan bakıldığında yetersiz rol bilgisiyle nitelendirilebilecek bir davranış. Ayrıca polisleri bölgenize çekmeye çalışıp hemen arkasından terörizm rollerine girişmeniz sağlam rollere girmiyor, Başta polisleri kendine çekmeye çalışman gerektiğini ama sonradan pc başında AFK olduğumu ve uyandırmaya çalıştığını söylüyorsun. İkinci savunmanda keşke birinci yaptığın savunmana sadık kalsaydın. "En azından ufak bir gaz verseydin duracaktım zaten" dediğinde videoda partnerim oyuna girdikten sonra bile devam ediyorsun. Oyun içerisinde bu gibi tavırlara ve örnek rollere her ne olursa olsun girişmemen gerekiyor.

#5 - 09.11.2024 10:05
Şahıs cezalandırılacak.